totul despre Delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: totul despre Delta
"WBF" si "mariusz", in zona vizata de voi au avut loc niste schimbari . Poate stiti deja , daca nu , interesati-va . Eu plec maine , departe de Matita , nu car dupa mine dacat telefonul .
Fir intins !
Fir intins !
...ca mijloc de comunicare , nu voi mai scrie pe topic cateva zile . Revin cu detalii duminica (cel mai probabil).deltaic scrie: nu car dupa mine dacat telefonul .
@deltaic
O sa ajung undeva peste doua saptamani in zona, depinde de vreme.
Legat de schimbari, o sa intreb. Si cand intreb primesc raspunsuri, zic eu.
Si eu, in afara de scule, salupa si benzina, o sa am doar telefonul mobil.
Fire intinse si numai de bine
O sa ajung undeva peste doua saptamani in zona, depinde de vreme.
Legat de schimbari, o sa intreb. Si cand intreb primesc raspunsuri, zic eu.
Si eu, in afara de scule, salupa si benzina, o sa am doar telefonul mobil.

Fire intinse si numai de bine
-
- utilizator constant
Tasica, sa speram.
Mi-am crapat fusta de la cizma din cauza unui bustean submers.
Acum sa vad cat de repede-mi vin piesele ca nu as risca sa raman fara fusta de pe cizma motorului la dracu in praznic.
Oricum cotele arata naspa de tot. Acum 3 saptamani cota de 57. Azi 45.
Daca o tine tot asa......
Mi-am crapat fusta de la cizma din cauza unui bustean submers.
Acum sa vad cat de repede-mi vin piesele ca nu as risca sa raman fara fusta de pe cizma motorului la dracu in praznic.
Oricum cotele arata naspa de tot. Acum 3 saptamani cota de 57. Azi 45.
Daca o tine tot asa......
-
- utilizator constant
Poate cu ploile astea o sa mai creasca... Oricum la multi ani pentru astazi! 

-
- veteran
Sperante desarte ..domnule coleg.tanase_cornel scrie:Horica, reusim sa ne vedem de data asta?

Puteam pune ramasag ca va intervenii ceva in planurile lui 'somnache" inca din primul minut de dupa postare si va trebui sa se "de-a lovit" ca de cele mai multe ori cind spune cite ceva

Pacat ca nu se poate paria la casele de pariuri ca ne-am umple de bani

Fire intinse sa ai pina la finalul anului si sanatate maxima.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Iesirea a fost mult mai scurta decat anticipasem . Am uitat un “amanunt” esential – Cupa Mondiala de Rugby , eveniment pe care il astept cu nerabdare de 4 ani . Cum meciurile sunt transmise numai de o singura televiziune (in delta nu am gasit abonati la televiziunea respectiva) si au avut loc partide deosebit de interesante , m-am vazut nevoit sa ma intorc acasa , fara niciun regret . De lene ..., scriu abia azi…eventualele greseli de scriere sau exprimare in text , se datoreaza grabei si imi cer scuze anticipat .
In delta apa continua sa fie la un nivel foarte scazut . Accesul in multe zone este blocat sau greoi . Pe Chilia , de exemplu , se ajunge in conditii de siguranta numai pe can. Pardina sau pe la Patlageanca , pe brat . Prietenii care au vrut sa ajunga prin Merheiul Mic sau pe centura Chiliei nu au putut trece.
In cele 3 zile (mai précis 2 si jumatate de pescuit )de stat in delta am pescuit pe brat Sulina , can. Vatafu , Dunarea Veche , pe ambele brate , Lumina , Bogdaproste , can. Bogdaproste . Alti amici au pescuit pe Matita , Vacaru , Baclanesti . Nu mai este un secret ca rezultate mai bune se inregistreaza pe Dunare si canale . Pe lacuri , exemplare mici si trasaturi rare sau inexistente . Am reusit sa prind in sfarsit avat . Am prins ceva salai , nu balauri…, si stiuca , destul de bine(tinand cont de conditiile existente). Pe bratele din nord , craparii au cam somat . Dupa zile intregi de nadit si campat la locul faptei , au avut ceva capturi , foarte rare, dar mari ( 5 pesti in 6 zile). Se prinde somn pe Dunare , spre gurile de varsare , alti cunoscuti au avut aici capturi frumusele . Carasul este prezent si salveaza sejururile celor mai putin pretentiosi .
Joi vreau sa ajung din nou prin delta , mai intai consult programul meciurilor de rugby si apoi ma hotarasc cand si cum .
In delta apa continua sa fie la un nivel foarte scazut . Accesul in multe zone este blocat sau greoi . Pe Chilia , de exemplu , se ajunge in conditii de siguranta numai pe can. Pardina sau pe la Patlageanca , pe brat . Prietenii care au vrut sa ajunga prin Merheiul Mic sau pe centura Chiliei nu au putut trece.
In cele 3 zile (mai précis 2 si jumatate de pescuit )de stat in delta am pescuit pe brat Sulina , can. Vatafu , Dunarea Veche , pe ambele brate , Lumina , Bogdaproste , can. Bogdaproste . Alti amici au pescuit pe Matita , Vacaru , Baclanesti . Nu mai este un secret ca rezultate mai bune se inregistreaza pe Dunare si canale . Pe lacuri , exemplare mici si trasaturi rare sau inexistente . Am reusit sa prind in sfarsit avat . Am prins ceva salai , nu balauri…, si stiuca , destul de bine(tinand cont de conditiile existente). Pe bratele din nord , craparii au cam somat . Dupa zile intregi de nadit si campat la locul faptei , au avut ceva capturi , foarte rare, dar mari ( 5 pesti in 6 zile). Se prinde somn pe Dunare , spre gurile de varsare , alti cunoscuti au avut aici capturi frumusele . Carasul este prezent si salveaza sejururile celor mai putin pretentiosi .
Joi vreau sa ajung din nou prin delta , mai intai consult programul meciurilor de rugby si apoi ma hotarasc cand si cum .
Mie-mi plac milogii care comenteaza.
Maxim.
Si care folosesc multe emoticoane.
Din genul alora care fac emisiuni pe pvtv cu barca si motorul meu.
Dar nah , toate bune.
Pentru necunoscatori o cota a Dunarii la Tulcea, in conditii normale e peste 100.
Acum o luna jumate a fost 70.
Acum trei saptamani 57.
Azi e 39.
http://www.afdj.ro/ro/cotele-dunarii
Cam ce plm sa caut pe acolo?
La cota de 50 am dat cu cizma de un bustean submers cu toate ca gps-ul zicea ca am mai fost pe acolo si ruta e ok.
Mda.
Plm de fosti valutisti care cand i-am prins la biberonat s-au simtit jigniti.
Dar asta e alta discutie, cert e ca daca nu creste putin apa e cam degeaba drumul pana in Delta.
Ca te duci la rapitor sau la crapareala tot degeaba.
Maxim.
Si care folosesc multe emoticoane.
Din genul alora care fac emisiuni pe pvtv cu barca si motorul meu.
Dar nah , toate bune.
Pentru necunoscatori o cota a Dunarii la Tulcea, in conditii normale e peste 100.
Acum o luna jumate a fost 70.
Acum trei saptamani 57.
Azi e 39.
http://www.afdj.ro/ro/cotele-dunarii
Cam ce plm sa caut pe acolo?
La cota de 50 am dat cu cizma de un bustean submers cu toate ca gps-ul zicea ca am mai fost pe acolo si ruta e ok.
Mda.
Plm de fosti valutisti care cand i-am prins la biberonat s-au simtit jigniti.
Dar asta e alta discutie, cert e ca daca nu creste putin apa e cam degeaba drumul pana in Delta.
Ca te duci la rapitor sau la crapareala tot degeaba.
-
- veteran
Perfect adevarat ca o parte din emisiune a fost facuta din barca si motorul tau, deoarece la vremea aia te gudurai ca un catelus cind te baga cineva in seamaWBF scrie: Din genul alora care fac emisiuni pe pvtv cu barca si motorul meu.
.

Ma tot inteb cum de te-o "citit" asa la fix SF , desi nu a avut "placerea"

"Da , m o ajutat , ma gandeam dupa neste expresii ca esti un baboier parvenit, esti genu de pescar care merge cu o gramada de bete pe mal si da in paralel la spin ,am vazut o gramada de putzoi din astia in pescuit ,patronasi cu multe betze

Nu ma surprinzi

In rest numai de bine "somnache cel pitic".

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!