Super balta in Bihor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Adi ,sincer sa fiu eu pescuiesc si in CJ ( foarte putin de fapt)cu permisul de Alesd si putin imi pasa daca e OK sau nu pt. ca nu ma consider vre-un raufacator sau braconier atita timp cit sunt membru al unei asoc. legal constituite in RO.Adi_ scrie:vali, voi cu permisul vizat la Alesd, puteti pescui si pe apele din CJ? Sau aveti permis si acolo si dincolo?
cu permis de la Livada se poate pescui pe Tileagd? sau e musai permis de la Alesd?

Sper ca la anu sa se reglementeze odata pt. totdeauna cu pescuitul sportiv pe tot cuprinsul tarii asa cum e normal.
La a 2-a intrebare ti-a raspuns adi 777 si e mai in masura ca mine pt. ca e bihorean.
Oricum ceea ce fac baietii de la Livada e de laudat si ar trebui ca si alte asoc. private din tara sa ia exemplul lor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
vali, daca ar fi asa simplu, atunci as putea pescui si eu pe Alesd cu permisul de TM, nu?
sper si eu ca de la anu' sa se ne simtim ca acasa, in orice judet
daca nu, imi fac si eu permis si la Livada, mai ales pt. Alesd.

sper si eu ca de la anu' sa se ne simtim ca acasa, in orice judet

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
Vedem pina la anu ce mai inventeaza "Jiji prietenul pescarilor"Adi_ scrie:vali, daca ar fi asa simplu, atunci as putea pescui si eu pe Alesd cu permisul de TM, nu?![]()
sper si eu ca de la anu' sa se ne simtim ca acasa, in orice judet![]()

Oricum baietii de la Livada fac treaba buna si au si permisul maiieftin ca la AJVPS Bihor.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Aia e clar. Cu Nelu te-ai mai intalnit ?valistrati scrie:Vedem pina la anu ce mai inventeaza "Jiji prietenul pescarilor"Adi_ scrie:vali, daca ar fi asa simplu, atunci as putea pescui si eu pe Alesd cu permisul de TM, nu?![]()
sper si eu ca de la anu' sa se ne simtim ca acasa, in orice judet![]()
daca nu, imi fac si eu permis si la Livada, mai ales pt. Alesd.si pe urma ne orientam.
Oricum baietii de la Livada fac treaba buna si au si permisul maiieftin ca la AJVPS Bihor.
TEAM ATOM
-
- veteran
valistrati scrie:Nu din pacate dar vorbim destul de des la tel.
Sper sa facem o partida impreuna cit mai curind,poate chiar la Livada sa-i doborim recordul lui Mihai Vargics.![]()
Sper si eu sa bagam o partida odata .Pai eu chiar in ziua aia as cam fi vrut sa merg la Livada, initial am programat iesirea la Semian si pana l-a urma ne-am dus acolo. Am avut o presimtire chiar i-am zis la prietenu', ca e posibil sa manance somnu. In fine imi pare tare rau ca nu m-am dus, m-am ofticat rau de tot

TEAM ATOM
-
- junior