cum ???????
viji, tu iei peste acasa ????????? si uneori chiar mai mult decat trebuie ?????? jesus christ , man !!!!!! cum indraznesti ?????
fratioru meu drag, desi esti unu din cei mai buni pescari din romania la multe specii , te-ai ars cu asta ....
o sa te ia bajetii astia pe aici sa te disece in toate felurile, muci o sa te faca ( nu ca te-ar interesa, dar in fine

)
bei si nu jtiam eu ca pe afara se ia pestii de ocheane, si ca insusi maetre giusca a pozat pe coperta cu o stiuk tinuta de ochi, ca sa vezi ce-i faceam eu lu shimano cand s-a luat de articolu meu cu stiuk de pe prima pagina .....
ca sa nu mai zic ca prin diversele locatii din delta pe unde am fost, am vazut diverse poze cu diverse personaje mai mult sau mai putin celebre, inclusiv maetre guisca cu stiuci tinute de ochi ....
si am mai intrebat si eu stanga dreapta intre timp ... am primit si ceva raspunsuri de genul ca stiuk nu are nici pe dracu atat timp cat nu iti infigi efectiv degetele in ochii ei, si o tii practit de arcadele alea osoase , care la stiuk spre deosebire de alti pesti sunt chiar f dezvoltate ....
in fine ....