Bivanun, mersi din nou pentru sfaturi, inclusiv cele rutiere care sunt mereu binevenite! Eu plec luni spre mare, la 5 dimineata si ma intorc sambata, asa ca sper sa "fentez" aglomeratia!bivanus scrie:Cat despre perioada de pescuit cel mai bine este la rasaritul si la apusul soarelui. Nu numai ca ai sanse la toate speciile dar e si mai liniste si mai racoare.Este foarte , foarte cald!
Acum , banuiesc ca vii din Bucuresti la mare in weekend. iti recomand sa nu o iei pe Autostrada Soarelui . Ia-o pe Urziceni-Slobozia-Harsova- Constanta. drumul e acceptabil si scapi de cozile care se fac la Cernavoda la iesirea de pe autostrada (daca totusi o iei pe autostrada sa ai apa, suc , si ceva mancare).
Daca stai doar in weekend si vrei sa pleci duminica inapoi , sa stii ca se face coada intre Tuzla si Eforie nord cam intre orele 15 si 19.Asta inseamna 10 km care se fac cam in in 2 ore.din nou, apa si mancarea ajutaasta in caz ca nu fumezi
)

Zici sa am apa si haleala la mine, ca de fumat nu fumez si nici nevasta-mea, dar ce ma fac daca am nevoie la buda? Ca e doar camp langa autostrada si ma cam jenez sa fiu vazut in pozitia padurarului cu ochii bulbucati, din bancul ala faimos!

Cat despre pescuit, daca nu merge nici chefal, nici lufar nici stavride incerc un peste plat (cambula, limba de mare, calcanush) dar nu stiu bine la ce momeala: rama de mare, scoica, pestisor? Si pisica de mare s-a mai prins la momeala vie - ilarie sau guvid. Insa nu am mincioc asa ca nu stiu cum o voi scoate din apa!