-apoi a venit un prieten cu echipamentul de fly, care a facut prapad, captura dupa captura.. de la mic la mare.

-poza vorbeste de la sine
PS: exemplarele sarite de 500gr stateau mai jos dar nu am reusit sa le prind cu aparatul
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-capturile au fost eliberate, dar nu am deschis acest topic dorind o discutie despre prohibitie ci modul in care s-ar putea aborda problema pusa de mine, eu cand merg la pescuit merg sa ma relaxez, iar modul prin care o fac este de-a studia locul si a gasi solutia cea mai buna pentru a fi castigator la sf. zilei, in prohibitie eliberez capturile in procentaj de 100%, iar apoi cand am pofta de un peste pastrez cat am nev si restul eliberez, dar aceasta dupa cum am spus si mai sus este o "alta mancare de peste".boistean scrie:e bine ca a facut prapad, mai ales acum in prohibitie![]()
![]()
-rotativa nu am pus pentru ca era malul inalt(aprox 2-3m) si nu o puteam tine sub apa, pe cand voblerul venea bine la 30cm sub apa, iar cand am intrat pe apa.. am uitat de rotativadraqdevil scrie:la cum se prezinta situatia,eu zic k flyfishingu e indicat,asta daca omitem momelile naturale,cu rotativa ai incercat?