hmm , imi aduc aminte un episod din tineretea mea , prin 85 parca , trupa mare cu corturi si fara ( faceam colibe si stateam 3-4 zile in ele ) tabara facuta vis a vis de Lebada la Crisan pe marele M . Dupa lasarea serii si consumul de ceva licori bahice ne-a apucat si pe noi talentul , am rasturnat ceaunul cu fundul in sus , pe post de baterie si cu chitara nelipsita din dotarea trupei am inceput sa cantam si sa urlam cat ne tineau bojocii

, nu au trecut 15 min. de distractie si a aparut o salupa cu ceva paznici de vanatoare sau filiala , nu stiu nici acum exact cu cine am vorbit si ne-au cerut sa facem liniste ca speriem vanatul

. In secunda doi ne-am potolit si am intrat la somn . Toni , cred ca iti aduci aminte bine noaptea petrecuta pe Dunare si programul artistic oferit de baietii de mai la vale

, care au zbierat toata noaptea si nu a venit nimeni sa-i intrebe de sanatate , si asta in ZONA PROTEJATA . Nu am fost in delta dupa revolutie si nici nu am de gand , exact din acelasi motiv de care zicea si Toni , vreau sa pastrez amintirea acelor vremuri , sa nu fiu dezamagit .