Undeee sunt acei fani anti-sakuraaa???? Batul care se rupe in lanseu cu jig de 3 gr, se rupe in strapazan de 200 gr se rupe chiar daca te uiti la el in magazin!!! Oriunde auzeam chestia asta de la clienti si de la unii forumisti: ,,Cand am fost la Andronic avea 2-3 bete Sakura la reparat, se rup imediat, Ene avea si el vreo 4-5 bete la fel rupte de la inelul de fuga etc etc!!!" chestiile astea le auzeam si de la unii pescari de competitie, nu dau nume sa nu se supere cineva

! Dar de vreun an Gyorg si Ovidiu14 sunt imaginea betelor Sakura si deodata nu se mai rupe nici unul,de fapt cei doi profesori prind peste oriunde si oricand numai cu Sakura, ma bucur ca ati renuntat domnilor la betele de fita JDM si ati trecut pe Shukan,Stingray si mai nou Shinjin iar la mulinete sincer chiar nu aveati ce face cu Certate sau Stella cel mai bun este Borax-ul ce naiba pestele nu stie ce inseamna Daiwa sau Shimano

!!! Iar ca un baiat constiincios ce sunt m-am luat si eu dupa Gyorg si am ramas doar pe Sakura mai exact am vandut tot iarna asta (Certate,Stella,Major Craft etc etc) acum o sa incerc sa vand in jur de 100 voblere Salmo si vreo 100 Rapale,yo-zuri etc dar cel mai repede le dau la schimb cu broscoii de la River2Sea poate prind si eu vreun baboi de 4 ocale!!!
Fire intinse la toata lumea, cu conditia ca firele sa fie de la ....unul din importatorii Pure Fishing

)) sa nu fac reclama!!!