Tatal meu fiind hidrogeolog, a lucrat mult pe Dunare si in Delta ... aveam salupa si ponton dormitor platite de institut (ISPIF). Toata vara eram acolo, pot spune ca am crescut in Delta, de cum se termina scoala si pana la sfarsitul lui septembrie, eram in delta..... Am prins vremurile bune, cand oamenii erau oameni si pestii erau pesti !
Am niste amintiri, de nu-mi vine mie sa le cred

De la vanat enoti (erau daunatori, se luau cartuse la schimb de la AGVPS pentru picioarele lor), la fugarit rate salbatice cu remorcherul de 16 tone (Troina se numea) pe care l-am urcat pe mal ... (aveam vreo 14 ani si Nea' Gegea a zis ca a gresit el, fie-i tarana usoara) ... am facut multeeeee..
Am avut un drill fantastic cu un pescarus care s-a bucurat la piscotul meu galben de 4,50 lei.... dupa ce mi-am recuperat scula, eram zgariat de ziceai ca am fost la fu*ut pisici

Hai ca ma apuca melancolia... ma duc sa mai mangai o data prima mea lanseta din fibra (ruseasca de 1,80 din 2 bucati, albastra.. nu se mai vede numele)
Mai scriu cand ma mai apuca, daca nu va plictisesc..... acum bat campii, ca am turtit masina si n-am mai prins un peste de aproape 2 saptamani.... sevraj....