pastravi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
unde
pe la chain lakes?
Se poate pescui in Chaparral?
Eu merg la Allan Bill Lake si McLean Lake parca ii zice. Is amandoua pe langa Cranbrook si au adus pesti in 2009.
Daca ai nevoie de partener de pescuit scrie-mi la radu@erbnet.ca.
Eu merg la Allan Bill Lake si McLean Lake parca ii zice. Is amandoua pe langa Cranbrook si au adus pesti in 2009.
Daca ai nevoie de partener de pescuit scrie-mi la radu@erbnet.ca.
-
- junior
chaparral
se poate. eu acolo stau. trebe sa fii rezident sau sa meri cu cineva.
saptamana asta sunt busy. poate saptamana aviatoare. desi in ultima vreme nua mai tras. nu sunt de mult in chaparral asa ca inca studiez terenul
saptamana asta sunt busy. poate saptamana aviatoare. desi in ultima vreme nua mai tras. nu sunt de mult in chaparral asa ca inca studiez terenul
-
- junior
cum este acolo
cum sunt lacurile alea?
-
- junior
alt pastrav/aceeasi balta
http://picasaweb.google.ca/104858107540 ... 7145842130
http://picasaweb.google.ca/104858107540 ... 1663023490
tot la tail dancer dar mai adanc. A fost o zi buna pana la urma. Am pierdut doi, unul mai mic cam la 15 inch si unul cam la 20 inch. Asta de a ramas are 24 inch.
http://picasaweb.google.ca/104858107540 ... 1663023490
tot la tail dancer dar mai adanc. A fost o zi buna pana la urma. Am pierdut doi, unul mai mic cam la 15 inch si unul cam la 20 inch. Asta de a ramas are 24 inch.
Fericitilor...in Canada...apropos, n-aveti nevoie de unu care sa curete lansetele? Sa puna rama in carlig? Sa...orice? Ca as veni cu primul avion, as pleca c-o mare viteza din tara chiorului si a piticului...
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
-
- junior
nu stiu exact
pondul este stocat. desi nu cred ca la marimea asta. In general se baga la 8-9 inch.
astea de put and take au winterkill. In pond am vazut si ice fishing. Am vazut si puiet eclozat in lac. se stocheaza pt ca fiind un lac de cartier totzi nemernicii (asa ca mine) se duc acolo.
astea de put and take au winterkill. In pond am vazut si ice fishing. Am vazut si puiet eclozat in lac. se stocheaza pt ca fiind un lac de cartier totzi nemernicii (asa ca mine) se duc acolo.
-
- junior
Eu nu inteleg de ce mai stai. baga actele de emigrare pe Quebec ca este cel mai usor si tranteste usa. Stinge lumina cand pleci!sebi/7 scrie:Fericitilor...in Canada...apropos, n-aveti nevoie de unu care sa curete lansetele? Sa puna rama in carlig? Sa...orice? Ca as veni cu primul avion, as pleca c-o mare viteza din tara chiorului si a piticului...
sunt multi din Bacau prin zona. Mai ales daca ai lucrat pe gaze si petrol prin Bacau...se gaseste de munca daca nu esti pretentios la inceput. Job de director nu itzi da nimeni de la scara avionului....