MuskMd scrie:Sorine pe pat de paie sau pe musuroi n-am vazut, dar am vazut pe iarba, pe noroi , pe placa de dig ( din astea mai am si io

) , pe masa in bucatarie , pe hol la bloc , pe margine de chiuveta , pe ziar sau flyer Kaufland
Probabile din cauza ca muscarii sunt mai de la munte sau de la tara, iar astilalti is mai de la oras
PS oare de ce nu vedem poze cu pesti pe autostrada

Pai asta ziceam si eu ......
La pescari

poza nu conteaza prea mult .......bucuria capturarii unui peste frumos, se traduce prin fotografierea pestelui , nu conteaza prea mult unde sau cum ....in functie de priceperea fiecaruia ....unii il tin in brate , altii de grip , intins pe jos, etc......
la muscari ,.....captura .....na ...e un pestisor......nu prea merge sa-l tii in brate , eventual sa-l bagi in buzunatru de la piept ....da'... nu cadreaza
Atunci cand prind un pestisor ....copii il tin atarnat de fir cu 2 degete , zambund de la o ureche la alta la aparat....
La adultii muscari nu prea merge faza asta ..... asa ca , sa compenseze dimensiunea usor ridicola a pestelui, ......trebe sa-l puna in cadru estetic ...si atunci ...o piatra de rau , un petec de muschi , un nor de ceata matinala ....

....insotesc pestisorul asezat cu burta pe pietre , parca gata de plecare ....
In filmuletele de fly ......e musai la inceput , un crampei de poezie, un petec de simtire .....aburu diminetii , filmari cu incetinitoru a bocancilor calcand pe pietrele rauluui....mi-aduc am inte ca intr-unul......un muscar spargea gheata baltii si appoi arunca cu apa pe fatza ....
FISHSTYLISTI.....
e deja un cliseu , putopestele pe pietre ....e ca in afisele electorale unde toti candidatii te impung cu degetu