A fost bat de cast si l-am modificat. Am taiat tragaciu' si am vopsit-o.draqdevil scrie:Bre' lasa bafta.....zii de mandrina aia ca imi face cu ochiu:))
partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: partidele noastre.....
- vampyru_a1
- veteran
azi noapte o balaoana de mustacios dupa o juma' de ora de tras unu de altu (trag eu de el , trage el de mine si de barca, barca libera sa ma duc eu dupa el) mi-a scuipat si dezdoit jigul

Fiecare cu sansa lui.
Sau fiecare cu BAFTA lui.dumi_id scrie:Fiecare cu sansa lui.
- vampyru_a1
- veteran
da da toata treaba e din BAFTA !!!julien scrie:Sau fiecare cu BAFTA lui.dumi_id scrie:Fiecare cu sansa lui.
nu toti sunt baftosi ...julien scrie:Sau fiecare cu BAFTA lui.dumi_id scrie:Fiecare cu sansa lui.

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
poate sunt premianti BAFTA pe aici.... 

- George1985
- veteran
Mi-am permis azi sa fac o iesire la Dunare, am reusit sa vad cu ochii mei cat de calica poate fi o stiuca (marla).
Atac,intep, o scot din apa...am observat eu ca e cam umflata. Cand o ridic si ma uit avea un somotel inghitit mai mult de jumate, cu coada atarnand pe afara si jigul meu in bot cu un relax aqua de 9cm...
Asta n-am mai patit pana acum
Atac,intep, o scot din apa...am observat eu ca e cam umflata. Cand o ridic si ma uit avea un somotel inghitit mai mult de jumate, cu coada atarnand pe afara si jigul meu in bot cu un relax aqua de 9cm...
Asta n-am mai patit pana acum

Astazi am avut parte de o partida de vis. Nu in Romania, ci pe raul Fraser din Canada. Dupa un inceput cu 3 somoni luati la spinning, am trecut la sturioni, la stationar din barca. Am cumparat o partida de o zi cu ghid profesionist, barca, scule, tot tacamul. Lanseta si mulinete tapene, fir textil cu inaintas, un carlig simplu debarbetat, iar ca momeala, felii de somon.
Rezultatul, un sturion de 2,16 m. Drilul a durat ceva peste 30 de minute, dupa care, l-am tractat in lanseta la mal, pentru fotografii, pupaturi si eliberare. Il tin de coada, deoarece mana stanga imi tremura de efort, iar dreapta nu e inca refacuta dupa ghips. Abia l-am ridicat pentru poze.
Din pacate, maine plec spre tara. Gata vacanta.
Uploaded with ImageShack.com
Rezultatul, un sturion de 2,16 m. Drilul a durat ceva peste 30 de minute, dupa care, l-am tractat in lanseta la mal, pentru fotografii, pupaturi si eliberare. Il tin de coada, deoarece mana stanga imi tremura de efort, iar dreapta nu e inca refacuta dupa ghips. Abia l-am ridicat pentru poze.
Din pacate, maine plec spre tara. Gata vacanta.

Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Adi...nu mai zic nimic!
Hai acasa ca deja exagerezi!!! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.