partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bradypus
veteran
veteran

Mesaj de bradypus » 08 Noi 2009, 17:42

plina baltica de cod si pastrav de mare ? woau

sigur tu si cu xquzzit aveti ceva poze cu care sa ne faceti in ciuda ?

sa sti ca ai dreptate ! nu stiu cum o fi la pastrav de mare dar judecind dupa echipamentul pescarilor din urmatorul film imi dau seama cit de plictisitor poate fi pescuitul la cod

http://www.youtube.com/watch?v=FQAcN--I ... re=related

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 08 Noi 2009, 18:16

fruaur scrie:plina baltica de cod si pastrav de mare ? woau

sigur tu si cu xquzzit aveti ceva poze cu care sa ne faceti in ciuda ?

sa sti ca ai dreptate ! nu stiu cum o fi la pastrav de mare dar judecind dupa echipamentul pescarilor din urmatorul film imi dau seama cit de plictisitor poate fi pescuitul la cod

http://www.youtube.com/watch?v=FQAcN--I ... re=related
Uite, cam asa arata pescuitul la "pestele 1000 lanseuri" adica pastrav de mare :lol: . Eu de cind mi-am luat aparat foto digital, parca m-a vrajit vreo unu sa mor io... nimica nimicutza :evil: Bine, nici inainte nu prindeam la ordinea zilei dar se mai intampla sa mai pice... Acum a inceput iar sezonul, am sa fac o iesire la marea baltica saptamina care vine ca am liber si sper sa am la ce sa fac vreo poza doua :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oAstQyiE ... re=related

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Noi 2009, 20:44

aha ... deci saptamina asta ne imbraci in poze cu pastravi dolofani la 4-5 kg ca ala din filmuletz ... nu ?

cu garnitura de ceva cod pe marginea platoului... nu ? :lol:

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 09 Noi 2009, 20:47

kuintautti scrie:aha ... deci saptamina asta ne imbraci in poze cu pastravi dolofani la 4-5 kg ca ala din filmuletz ... nu ?

cu garnitura de ceva cod pe marginea platoului... nu ? :lol:
Sa te-auda dumnezeu!

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Noi 2009, 20:49

deci acu nu ne ramine decit sa asteptam pozele alea... sau poate numa gura e de tine...

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 09 Noi 2009, 20:54

Asa, asa! Pune-ma tare la ambitzie.

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 09 Noi 2009, 20:56

n-ai hambitz !

e destul de oficial coane ? :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Noi 2009, 10:22

bushmaster scrie:
Eu de cind mi-am luat aparat foto digital, parca m-a vrajit vreo unu sa mor io... nimica nimicutza :evil: Bine, nici inainte nu prindeam la ordinea zilei dar se mai intampla sa mai pice...
Uite, daca vrei neaparat sa rupi vraja (blestemul) trebuie sa iti faci o potiune compusa din: zeama de feriga (10%), zeama de mana diavolului (5%), seminte de cucuta (5%), lapte de tiganca virgina (3%), sange de liliac (3%), chitina de la o coropisnita (5%), 3 solzi de peste prins noaptea cand e luna plina (1%) si restul apa de ploaie stransa din gropi formate in urmele de copite ale vacilor negre. Dupa ce bei chestia asta - nu zic ca iti va fi usor :lol: - sa vezi ca nu o sa ai forta sa cari cosul cu pestele prins si niciu destui pixeli pe camera ca sa ii inregistrezi! :lol:

bushmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bushmaster » 10 Noi 2009, 14:30

Fario_nebunu scrie:
bushmaster scrie:
Eu de cind mi-am luat aparat foto digital, parca m-a vrajit vreo unu sa mor io... nimica nimicutza :evil: Bine, nici inainte nu prindeam la ordinea zilei dar se mai intampla sa mai pice...
Uite, daca vrei neaparat sa rupi vraja (blestemul) trebuie sa iti faci o potiune compusa din: zeama de feriga (10%), zeama de mana diavolului (5%), seminte de cucuta (5%), lapte de tiganca virgina (3%), sange de liliac (3%), chitina de la o coropisnita (5%), 3 solzi de peste prins noaptea cand e luna plina (1%) si restul apa de ploaie stransa din gropi formate in urmele de copite ale vacilor negre. Dupa ce bei chestia asta - nu zic ca iti va fi usor :lol: - sa vezi ca nu o sa ai forta sa cari cosul cu pestele prins si niciu destui pixeli pe camera ca sa ii inregistrezi! :lol:
Aha, aha! Multzumesc mult pentru retzeta! Inseamna ca la prima ploaie am scapat de blestem. Nu stiu ce as fi facut fara tine... :lol: :lol: :lol:

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 10 Noi 2009, 17:40

noh ? azi ai prins pastravii aia ?

Scrie răspuns