Pe Po nu ma stiu! Doar de-a Tanaro m-am jucat ...Insa cred ca merita Po ! E mai aproape ,somnii e la fel de mari , salai ,avati ... Si zic ca italienii sunt mai de gasca ca spaniolii...
partidele noastre.....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: partidele noastre.....
Cum nu am vrut la sarbi? Aia e clara treaba!
E vorba de o a doua iesire pe anul care vine ...
Pe Po nu ma stiu! Doar de-a Tanaro m-am jucat ...Insa cred ca merita Po ! E mai aproape ,somnii e la fel de mari , salai ,avati ... Si zic ca italienii sunt mai de gasca ca spaniolii...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
cine n-a vrut bre la sarbi??
zi mai bine ca nu te-a lasat Lucy Liu sa mergi cu noi si acuma o dai de gard
zi mai bine ca nu te-a lasat Lucy Liu sa mergi cu noi si acuma o dai de gard
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Lucy?!!! Sa nu ma lase?!!! O mai intreb deseara inca o data ... sa fiu sigur....
in rest ... we are the best!
Deci, cine n-a vrut la sarboaice? Toti am vrut. Deci nu s-a tinut. Dar nu s-a anulat. Deci s-a reportat. Deci mergem anul asta 
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Absolut corect! 
intreabo si de ........claudiapasek scrie:Lucy?!!! Sa nu ma lase?!!! O mai intreb deseara inca o data ... sa fiu sigur....
care an bre ca asta tocmai se gata
bine ca se duce, cel mai nasol an din ultimii
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Pe nicaieri n-a mers anul asta.....adiwolf scrie:cel mai nasol an din ultimii
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Nemernic scrie:Pe nicaieri n-a mers anul asta.....adiwolf scrie:cel mai nasol an din ultimii
Ntzzz...A mers pe Radesti!
Ps: nu dau detalii
nu la pesti si nici la bani ma gandeam cand am facut afirmatia respectivaZamfi scrie:Nemernic scrie:Pe nicaieri n-a mers anul asta.....adiwolf scrie:cel mai nasol an din ultimii
Ntzzz...A mers pe Radesti!![]()
![]()
![]()
Ps: nu dau detalii