partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Re: partidele noastre.....

Mesaj de adiwolf » 07 Oct 2012, 22:01

multumesc si eu tuturor colegilor si prietenilor care au participat si de aceasta data la o partida de pescuit si o intalnire amicala.
a fost un weekend superb din toate punctele de vedere, cu locatii de pescuit minunate, cu ceva capturi atata cat sa nu ne iesim din mana si sa demonstram ce aveam de demonstrat ( :twisted: unii :twisted: ), chiar si cu populari sau relocari de pesti, dar cel mai important lucru, a fost un weekend in care ne-am simtit bine impreuna, un weekend intre prieteni cu amintiri frumoase de neuitat -(mai ales pt unii :twisted: )
multumesc inca odata tuturor :respekt:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 07 Oct 2012, 22:24

old_radu scrie:...ati "comis-o " din nou
...ferice de cel ce poate !
putem radule, de ce sa nu putem..................pana la urma, totul este sa vrei :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 08 Oct 2012, 09:49

multumesc si eu prietenilor alaturi de care mi-am petrecut acele cateva ore de pescuit,a fost o gura de aer binevenita si un prilej de a va vedea in actiune :) si de a savura un pahar de vin :respekt:

....in esenta pescuitul nu e mare lucru,lansezi joci lingura agatzi cautzi gripu pozezi si eliberezi :) ce mai....un fleac,important e pregatirea,pune nada ia pufi nu uita ramele vezi sa fie geanta in portbagaj stai si fumeaza o tigara ca sa vezi ce mai trebuie si te gandesti sa traga carasu iar in momentul cand te afli pe balta vezi ca jocul e schimbat, toata lumea la stiuca da,mai vezi ca si sa prins,oooo deja te ia o mancarime in crestetul capului si te furnica mainile,uiti de caras si de ce ai venit,incepi sa te gandesti sa incerci si tu dar cu ce cu wb de clean hmmm nu prea merge,iei o bere si te linistesti,mai bagi o gura de visinata ca sa fie,iti dai seama ca esti depasit sau ca mai bine nu vindeai tot,o lingura acolo ceva sa fi tzinut chiar si o struna sa ai la indemana dar nu vinzi totul ca nu mai iesi nu mai e timp.... mai iei o gura de bere si te plimbi pe mal poate poate vreun semn ceva te va face sa ceri cu imprumut o struna sa dai si tu cu batzu de clean la marle,e s-a intamplat si asta,esti pe ponton cu minusculul batz si te agati de wb castigator dai si dai si nimik iei altul si simti ca ai avut atac te uiti la el sa fi sigur si vezi o zgarietura,oooo e bine sanse sunt,pleci si cautzi pe mal un loc schimbi wb si ai alt atac ratat,te indoiesti de faptul cum dai oare tehnica de dat la clean e buna aici in lac unde e plin de buruiana,ia sa ma bag putzin in apa asa pana la glezne ca nu e rece sa ajungi la locul pe care ai pus ochii incet incet te trezesti pe la genunchi ca batzul e mic si si ai atak o iei e o marla si te bucuri ca ai prins ca ai incercat ca esti si tu in rand cu ceilalti ca nu ai venit degeaba si ca inca nu ai uitat sa pescuiesti.....

Imagine

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 08 Oct 2012, 16:27

respecte maxime colegilor ! inca o intilnire foarte frumoasa.
:respekt:
in rest ... we are the best!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Oct 2012, 17:14

Apai eu ma gandesc sa pun vreo 2-3 poze ...Numa asa sa avem de ce sa ne aducem aminte :lol:

Deci ,in primul rand operatiunea ...in sine:
Imagine

Probabil locul e important ...Deci :ACOLO!!!

Imagine

Omul mai trebuie sa si manance (ca o fi bautura temelie ,da'...)! Marius s-a autodepasit!Probabil ...

Imagine

Si in final ,campionul se respecta! Si de fapt , ne respecta!
Imagine

Fir Intins si nu uitati ca omul are nevoie pe langa alte cele ,in primul rand de ...prieteni!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 08 Oct 2012, 17:24

Fain!
Felicitari, baieti! :)

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Oct 2012, 18:35

Multumim frumos!

Sincer eu chiar cred ca oamenii au nevoie de prieteni .Mai ales in lumea care ne inconjoara...Deci noi incercam sa mentinem un grup de cca 10-12 colegi forumisti la statutul de prieteni .Facem acest lucru deja de doi ani si sper sa reusim in continuare. Nu contest faptul ca ar fi minunat daca ni s-ar alatura alti colegi noi astfel incat sa obtinem informatii si mai ales ...povesti noi! :lol:
Deci ...curaj! :respekt:

Ps:aceasta excursie ne-a facilitat o intalnire placuta cu inca un forumist ...Lumea e mica si doar de noi depinde cum si cand scurtam distantele .Nu neaparat cele care se masoara in km... :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Oct 2012, 18:37

frumos ... o iesire frumoasa din cate citesc ... la cat mai multe inainte ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 08 Oct 2012, 18:43

@anem

La anul organizezi una in Italia? Ca eu stiu (cel putin) 8 persoane care o sa participe ... :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Oct 2012, 18:46

Zamfi scrie:@anem

La anul organizezi una in Italia? Ca eu stiu (cel putin) 8 persoane care o sa participe ... :wink:
trecem pe privat cu chestia asta :wink:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns