partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: partidele noastre.....
ceva noutati?... ca sa stim si noi ce facem...
))

in rest ... we are the best!
Maine abia primesc confirmarea pentru cazare. O sa ma ocup si de taxa de pescuit pentru toata trupa.
Va tin la curent. Sunt multe pensiuni si case de vacanta in zona, gasim noi una, daca maine confirmarea e negativa
Va tin la curent.
Va tin la curent. Sunt multe pensiuni si case de vacanta in zona, gasim noi una, daca maine confirmarea e negativa
Va tin la curent.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Adrian SB scrie: O sa ma ocup si de taxa de pescuit pentru toata trupa.
Prietene, banuiesc ca e cu discount daca e toata trupa!

Ca sa nu zic ca la urmatoarea sedinta o sa ne platiti voi ...pentru reclama!

Deja ma apuc de ascutit la jiguri...
@pasek
Ce mai intrebi ce facem? Merem!
Atentie! Dupa capul meu ,daca -mi rezolv problemele ,as fi in stare sa merg joi dupa-amiaza... Chiar daca dorm pe sub vreo(hidro) centrala ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Zamfi scrie: Atentie! Dupa capul meu ,daca -mi rezolv problemele ,as fi in stare sa merg joi dupa-amiaza... Chiar daca dorm pe sub vreo(hidro) centrala ...

tu ma omori cu zile mah

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Dau o cafea maine sa-ti treaca supararea! 

Vezi sa tai barbeta la carlige, ca la noi in parohie doar asa se pescuieste,Zamfi scrie: Prietene, banuiesc ca e cu discount daca e toata trupa!![]()
Ca sa nu zic ca la urmatoarea sedinta o sa ne platiti voi ...pentru reclama!![]()
Deja ma apuc de ascutit la jiguri...
...

Adi, faci o oprire si pe la mine?
Am vorbit acum la pensiune si am confirmarea rezervarii. Asa ca Alin daca vrei sa vi (si nu numai tu) de joi seara, e OK.
Distanta pana la Olt de la cabana e cam 8-10 km.
vesti bune.
aline, vorbi maine, pana atuncea cauta in trusa sau pe la amicii tai un inel de plecare cu pastila ceramica si sa fie de forta ca s-a dus draqu cel de pe stiftul meu de bat - iti arat maine.
adi, ramane cum am vorbit, daca este timp...........cu placere.
p.s. astazi somnul pe Olt,.... canci
aline, vorbi maine, pana atuncea cauta in trusa sau pe la amicii tai un inel de plecare cu pastila ceramica si sa fie de forta ca s-a dus draqu cel de pe stiftul meu de bat - iti arat maine.
adi, ramane cum am vorbit, daca este timp...........cu placere.
p.s. astazi somnul pe Olt,.... canci

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Deci imi lasi inelul si se rezolva .Nu cred ca maine ca e duminica ...
Ps:vesti si mai bune! Posibil sa mai vina cineva la intalnire ,din Aiud (via Chieri Italia)si anume cumnatul meu .Care cica vine pana acasa ...Dupa capul lui ar trage si peridocul cu barca cu tot! Plus motorul de vreo 40 de cai...Daca reusim sa ne intalnim toti (fara barca lui
) va fi spectacol! Are vreo 38 de anisori si nu are ambele vasle in apa nici asta...Sunt curios cine il baga sub masa... 
Ps:vesti si mai bune! Posibil sa mai vina cineva la intalnire ,din Aiud (via Chieri Italia)si anume cumnatul meu .Care cica vine pana acasa ...Dupa capul lui ar trage si peridocul cu barca cu tot! Plus motorul de vreo 40 de cai...Daca reusim sa ne intalnim toti (fara barca lui