partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ticairlandezu
veteran
veteran

Re: partidele noastre.....

Mesaj de ticairlandezu » 01 Iul 2012, 13:06

@ Adi G

:lol: :lol: :lol: Erau si alea pe acolo :wink: ...dar dupa o analiza "proprie" :oops: a fenomenului, am ajuns la concluzia ca un jig cu capul de 250-350 grame :shock: :shock:, in functie de curent ,pe care tragi o guma adecvata :wink: ...este mai de succes decat un pilker :wink: ...iar rezultatul sa vazut :lol: :lol: :lol:
Tot pe o asemenea montura erau sanse si mai mari sa-ti intre chiar si "maria-sa Halibutul"...telul suprem al expeditiei....dar din pacate n-a venit :oops: :oops: ...si a trebuit sa ma declar invins.
Aman momentul "intalnirii supreme" pentru la anul :lol: :lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 01 Iul 2012, 14:02

ticairlandezu scrie:
Zamfi scrie:Nu-i rau Tica! Nu-i rau deloc ! Da' tot mai fain era ,odata, pe Radesti ...Eram si noi mai tineri ,tu erai mai subtirel... :lol: :lol: :lol:

Frumos prietene,frumos.

Asa e Zamfi...ce tineri si frumosi eram pe atunci...mai ales eu :wink: ....si ce batrani si urati suntem acum....mai ales tu :lol: :lol: :lol:
Amintirile alea sunt frumoase, intr-adevar, dar mai ales sunt pastrate cu srictete la "cutiuta" :wink: si e bine ca sunt sterse de praf din cand in cand :oops: Uite aici, ce frumos zicea Nichita Stanescu despre amintiri :
http://www.youtube.com/watch?v=T104OttciQ0&NR=1

La anul daca te tenteaza si ne sincronizam, esti invitatul meu :lol: ....cazarea, masa, transportul local, salupa si sculele de pescuit...din partea casei :wink: Mi-ar face o deosebita placere sa mai adaugam la "amintirile" comune si unele mai noi :wink:
Da,da Tica ...Sic transit gloria mundi ...Adica asa l-a traznit pe grigore la munte !(perla de bacalaureat :lol: )...Vremea trece si odata cu ea si noi ...

In rest ,vezi ce iti doresti ca s-ar putea sa se implineasca :lol: Adica ,daca om fi sanatosi iti confirm de pe acum ca :Jonctiunea la 19 fix! Voi fi acolo! :lol: Si acum vorbesc serios! Nu stiu cum o sa fac sa trec palinca prin aeroport da' ma descurc eu cumva! :mrgreen:

Prietene... :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 02 Iul 2012, 21:55

Nu stiu cum sunt partidele noastre ...Insa stiu cum sunt ale mele ,de cand Doctoru a "mangaiat" acel bat minunat ,Black Power parca : sunt minunate!!!

Doctore ,in vartejul drillului am gresit ...Doar 6,700 ...Oricum ,ma gandesc cu groaza ca la prima iesire de noapte iar imi dezdoaie ancorele... :twisted: :respekt:

pasek
senior
senior

Mesaj de pasek » 03 Iul 2012, 13:49

Zamfi felicitari inca o data !!!
De acum inainte trebuie sa aiba mare grija cu Doctoru si anume cit de mult mingaie batul ; daca il vrajeste prea mult s-ar putea sa-ti dea numai trenuri care o sa-ti dezdoaie ancorele, rupa firele, (doamne-fereste ) rupa batul !!!! :)) :)) :))
in rest ... we are the best!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Iul 2012, 17:51

Merci colegu! O sa am grija... :lol:

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 11 Iul 2012, 10:46

M-am intors ieri dintr-o excursie din Croatia, unde am vizitat si lacurile Plitvice. Dupa ce am vazut acolo am ramas impresionat de fondul piscicol din acele lacuri (oricum sunt rezervatie naturala si vor fi nepescuite). De la pastrav fantanel, pastrav curcubeu, clean si stiuca, pestii din acele lacuri pot ajunge la dimensiuni impresionante. Din cate am observat pastravii sunt destui de putini in comparatie cu clanul.
Cam asa aratau lacurile respective, cu cascade spectaculoase intre ele....
Imagine
Pastravi:
Imagine
Imagine
Si cleni (cel mai mare pare ca depasea 60cm):
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Si surpriza pentru mine a fost o stiuculita:
Imagine

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 11 Iul 2012, 11:05

...chiar aseara am vazut un documentar care prezenta zona. :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 11 Iul 2012, 11:49

au ficatul.... :?
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 11 Iul 2012, 12:08

superbe locuri pe acolo ... daca ar exista asa ceva in romania cu siguranta malurile erau mai pline pe timp de noapte decat pe timp de zi ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 11 Iul 2012, 12:21

Stiti ce nu inteleg eu?De ce se baga plasele noaptea,cand la fel de bine,din cauza lipsei de reactie a autoritatilor,se pot baga si ziua?De cine se mai feresc?

Scrie răspuns