partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: partidele noastre.....
Frumos Ghita,frumos! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- semlecangheorghe
- veteran
A trecut un an!
Uitandu-ma in spate am constatat ca a disparut o mare parte din conversatiile noastre si din fotografii.
jenant si deranjant, insa...................ce mai conteaza disparitia unor poze cand amintirile inca sunt vii si frumoase ?!
dar...................unde sunteti baieti?!

Uitandu-ma in spate am constatat ca a disparut o mare parte din conversatiile noastre si din fotografii.
jenant si deranjant, insa...................ce mai conteaza disparitia unor poze cand amintirile inca sunt vii si frumoase ?!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
o gramada de poze si mesaje de pe tot forumul au disparut ... acum cateva zile cautam si eu ceva de vreun an, un an si ceva (poate chiar 2) si cu stupoare am observat ca nu mai exista mai mult de 20% fata de mesajele si pozele initiale ...adiwolf scrie:A trecut un an!![]()
cred ca s-au pierdut multe la trecerea pe noul "look" ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Jos cenzura!adiwolf scrie:A trecut un an!![]()

Legat de baieti ...e simplu! Imi aduc aminte de piesa "Apus de soare"(cred...) cu intrebarea "Unde sunteti voi moldovenii mei ?" si raspunsul mucalit " Aici , sa traiesti Maria ta! In Micro 5! "

Asa ca Adi , pe aici pe undeva suntem ...Stii vorba aia cu oamenii sunt ca vremea si vremea e ca oamenii

Hai ca usor ,usor ne revenim
Deja ma apuc de ascutit ancorele la voblere...

Deja ma apuc de ascutit ancorele la voblere...

usurel tata, usurel,
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

azi am fost intr-un loc foarte bun si promitzator care dealtfel pute a salau, dar din pacate vremea nu prea a fost cu noi. soare cu vant puternic, ploaie cu vant puternic, inourat cu vant puternic... deci, tot tacamul. s-au prins strapazani pana in 40cm, io - nimic.
singurul "highlight" al zilei

scos din curent dupa un "Tac" puternic, exact asa cum se vede in imagine, stinger dezdoit, coada rupta, un solz in varful jigului...

Partida e in toi!Pozele vor fi ...cutremuratoare!
- storm fish
- veteran
Super intalnire pescareasca...felicitari baieti!
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....