Am strans din ele de frica sa nu se rupa boata ta:))...direct in bot o primeam:))pasek scrie:la fese colegu?![]()
![]()
pai n-ai fost atent?!!!
partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Sa stii ca s-a dat la stiri chestia cu sforaitul lui Claudiupasek scrie:Zamfi, daca ar fi sa alegi cu cine stai in camera, eu ti-as recomanda cu caldura si prietenie sa stai cu Adi... sau chiar cu Doctoru...
La intilnirea trecuta a venit tare din spate un challenger care i-a ajuns si depasit cu usurinta pe cei doi clasici in viata...
La momentul actual dupa umila mea parere si gindindu-ma o noapte intreaga ( pentru ca n-am putut sa dormdeloc ! ) Claudiu este best of the best !!!

Oricum merci de avertisment ! Cu Adi dorm cand e ars de soare , cu doctorul cand are plasturi din aia de lipit pe nas iar cu Claudiu inseamna ca prefer sa pescuiesc! Sau sa stau la povesti

Mai Ilie tu cum stai cu sforaitul ?

"Nu de alta , dar sa stim si noi ce avem de facut..."

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Hai mai ca dau eu un spritz de Aiud numai vezi ca poate gasesti adresa mea de mail pe undeva ...adiwolf scrie:multam de poze mihnea,
gata au ajuns toate si le pun cap la cap
pt cine vrea sa le vizioneze................un drum la jiu si o sticla de zaibar din partea locului
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.