29/30 oct sau 5/6 nov.
partidele noastre.....
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
- storm fish
- veteran

eu nu garantez ca ajung pentru ca vreau sa merg la concursul de pe pantelimon 29-30 si apoi sa mai cherd un uichend la pescuit ar fi crunt
imi iau nanaitza la funduletz
insa daca ar fi tot 5 / 6 as vota , numa nu va lasati influentati de votul meu
p.s. daca cineva vrea barca/baterie/motor imprumut pentur expeditie si e dispus sa faca 2xdus-intors brasov de la sibiu, va pot imprumuta
p.s. daca cineva vrea barca/baterie/motor imprumut pentur expeditie si e dispus sa faca 2xdus-intors brasov de la sibiu, va pot imprumuta
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Da' cu stiucile ai vorbit ? Ele cand ar prefera?storm xxx scrie:Trimite-ti mesaj cu data la care preferati intalnirea![]()
29/30 oct sau 5/6 nov.
Serios vorbind,deocamdata mi-e tot una ca e octombrie sau noiembrie ...Ar fi bine de stiut cam cum ar fi vremea in perioada respectiva . In rest ,votul meu e neutru
Bine mai ,fie 5/6 noiembrie!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- storm fish
- veteran

Pe locatia respectiva apa nu ingheata.Are si iarna ,oricat de ger ar fi,minim 10 gradeC.
Pescuim la stiuca si avem nevoie de apa curata.Ploile care ar putea afecta pescuitul incep din 30 oct.
Mai verificam starea vremii si mergem in functie de asta.Eu zic ca e mai bine pe 28-29-30.In nov e cam riscant si poate patim ca anul trecut.
Pescuim la stiuca si avem nevoie de apa curata.Ploile care ar putea afecta pescuitul incep din 30 oct.
Mai verificam starea vremii si mergem in functie de asta.Eu zic ca e mai bine pe 28-29-30.In nov e cam riscant si poate patim ca anul trecut.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
Bravo! Asa te vreau!Eu zic ca e mai bine pe 28-29-30.
Sincer sa fiu .din punctul meu de vedere nu se justifica atata drum pentru 10 ore de pescuit
Si daca ma uit la praful de afara ma gandesc ca o fi de colinda prin noiembrie
Ma rog ,e un punct de vedere personal ...
Ps: Clau numarul ala de Cosmote functioneaza? Ca muncesc de doua zile la el ...Bine, stiu ca in Dubova nu merge Cosmote!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.