partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pai ...o sa dau un mp cand ajung in Italia . Desi nu cred sa cobor mai jos de varsarea Tanaro in Po .Asta in cel mai bun caz!d4md3od scrie:daca vor mai continua ploile care au inceput de azi de la pranz si se mai tulbura putin apele ai toate sansele ... momentan Po-ul e mare si foarte limpede ...Zamfi scrie: ...Nu de alta ,da' dupa amenintarile tale cu pozele m-am vazut nevoit ( de cca 5 minute!)sa programez o Italie prin 15 luna asta![]()
![]()
![]()
Obiectiv? Simplu: peste 30 ! Sau ma rog , over 30 ca , na ,suna mai european...
eventual da un semn si daca ajungi mai la vale decat de obicei vedem cum facem ...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Asteptam , asteptam ...adiwolf scrie:nu.andrei-ovidiu scrie:Deci si azi ai "fiert" voblerele?
am, luat doar un singur clenoc![]()
aline,
eu zic sa mai asteptam pana in Octombrie dupa 01.10
si vezi ca aia cu mustati din tari straine nu se pun la socoteala
Si adica de ce sa nu se puna? Tu chiar ai impresia ca toata lumea prinde acolo pesti ?

Da' ma rog ...Daca merg si prind o sa-ti zic ca i-am prins pe Mures

Daca nu prind o sa-ti zic ca nu pot sa-ti pun poze ca e din Italy si nu se pune ...

- storm fish
- veteran
ii pretenu lui mah, cu care o vint la sibiuelias scrie:Esti nebun?storm xxx scrie:Baieti,am luat si eu unul mare...ceva la 1,70m...![]()
![]()

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
Pai eu de cand astept stiucile alea...Sau ma rog ,mustaciosiistorm xxx scrie:Baieti,am luat si eu unul mare...ceva la 1,70m....O punem de o intalnire?Pe la noi pe la Gorj?
Am vazut stiuci mari la suprafata.Pana nu termin cu mustaciosi nu ma bag la ele....Va astept pe voi.

Asa ca astept sa vad ce propui

- storm fish
- veteran
Asa e..tre' tradus de cineva....nici eu nu inteleg ce zice pikeelias scrie:sorinB scrie:O venit cu 2 pretenipikeman scrie:
ii pretenu lui mah, cu care o vint la sibiu![]()
![]()
pana si eu stiu d'astea
![]()
![]()
![]()
Bah numa'voi stiti ce vorbiti

@Alin mai lasam sa se raceasca un pic sa mai iese cumatra din stufuri.Oricum ne intalnim toamna asta.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....