partidele noastre.....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- storm fish
- veteran
ba, io veneam, dar nu mo chemat nimeni
mai ales ca stiu bine "la piatra" ca doara am mai vizitato

Always C&R
http://www.bscteam.ro
- storm fish
- veteran
Eu te-am invitat ,intradevar doar printr-o intrebare simpla: "ne intalnim acolo ?" Mi-ar fi facut placere sa dam cateva maini impreuna .Mai ales ca stii piatra ...pikeman scrie:ba, io veneam, dar nu mo chemat nimeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Deci am fost acolo!
Atmosfera excelenta (as spune ca de obicei
) !Trupa rarita de soarta a fost completata prin cateva prezente feminine agreabile (sotii mah nu va ganditi la prostii
). Peisajul deosebit , turisti multi ,pescari suficienti , pesti...
Chiar unde sunt pestii?
Ca daca intram pe la Metro cum am zis eu era de vis!
Ca de obicei nu am nimerit momentul! Apa cica prea mare , prea curata ,prea linistita ,prea ..prea...Schimbarile atmosferice ..Etc...Etc...Astea pe post de scuze normal! Sau , ma rog, asta povestea lumea care pescuia pe acolo .Si erau cativa ... Mai multi la stationar , mai putin la spinning . O fi stiind ei ceva !
Oricum un pescuit interesant pentru mine care insa mi-a facut placere. Capturi putine si extrem de mici! Super-strapi!
Am vazut in doua zile trei atacuri de avat!
Poate o bataie -doua de somn si evantual o saritura de crap .Eventual spun deoarece am fost corectat rapid de un "profesor" localnic care mi-a spus foarte convins: "E somn"! O fii ca prea zicea cu foc .Desi eu cred ca avea mustatile mai scurte decat trebuie...
Una peste alta o intalnire frumoasa si cu invataminte de tras. Satisfactia mea este ca am prins peste in cazane! Nu conteaza marimea, conteaza specia!
Sa vedem ce poze pun baietii .Sunt cateva interesante! Ce zici Claudiu?
Ps: probabil maine o sa va postez monstrul!

Atmosfera excelenta (as spune ca de obicei

Chiar unde sunt pestii?

Ca de obicei nu am nimerit momentul! Apa cica prea mare , prea curata ,prea linistita ,prea ..prea...Schimbarile atmosferice ..Etc...Etc...Astea pe post de scuze normal! Sau , ma rog, asta povestea lumea care pescuia pe acolo .Si erau cativa ... Mai multi la stationar , mai putin la spinning . O fi stiind ei ceva !
Oricum un pescuit interesant pentru mine care insa mi-a facut placere. Capturi putine si extrem de mici! Super-strapi!

Una peste alta o intalnire frumoasa si cu invataminte de tras. Satisfactia mea este ca am prins peste in cazane! Nu conteaza marimea, conteaza specia!

Ps: probabil maine o sa va postez monstrul!

n-am vint ca ma faceam de rusine cu voi, imi stricam palmaresu(iote ce ai scris mai sus, pesti...) , un Pikeman adevarat stie sa se fereasca de gherla...nu da bine la imagineZamfi scrie:Eu te-am invitat ,intradevar doar printr-o intrebare simpla: "ne intalnim acolo ?" Mi-ar fi facut placere sa dam cateva maini impreuna .Mai ales ca stii piatra ...pikeman scrie:ba, io veneam, dar nu mo chemat nimeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Always C&R
- storm fish
- veteran
No pai nu-i rau atunci! Ma bucur ca stii sa te feresti!:lol:pikeman scrie:n-am vint ca ma faceam de rusine cu voi, imi stricam palmaresu(iote ce ai scris mai sus, pesti...) , un Pikeman adevarat stie sa se fereasca de gherla...nu da bine la imagineZamfi scrie:Eu te-am invitat ,intradevar doar printr-o intrebare simpla: "ne intalnim acolo ?" Mi-ar fi facut placere sa dam cateva maini impreuna .Mai ales ca stii piatra ...pikeman scrie:ba, io veneam, dar nu mo chemat nimeni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Am auzit ca s-au dat gherle si pe Sarulesti ...Pe natural e mai greu un pic de obicei . Iar noi intram la categoria ...nepunctabili nu la gherla

Da' ce tot vorbesc eu aici in termenii vostrii (:twisted: ) de pescari de competitie! E unii care pescuiesc doar din placere ...
Ps: auzi ca aia cu plasele o dat gherle

Aaaa! Si politia de frontiera o dat in final gherla !