partidele noastre.....

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Iul 2011, 22:06

Avem "piese" grele lipsa la intalnire...offf.
Data viitoare la intalnirea cu stiucile poate ne regrupam.
O sa fie bine,speram si la ceva pesti.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 21 Iul 2011, 22:41

ba, io veneam, dar nu mo chemat nimeni :( :lol: :lol: :lol: mai ales ca stiu bine "la piatra" ca doara am mai vizitato :twisted: :P :lol: :lol: :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Iul 2011, 22:51

pike..eu ma ocup cu sudul...pe zona Ardeal cred ca altcineva...ar fi o mare placere si onoare sa pescuim impreuna
La toamna, la stiuca ,pe jiu. :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Iul 2011, 23:00

elias scrie:Astept pozele si povestile.Distractie faina,fire intinse, sa sfaraie gratarul si sa curga berea si vinul :wink:
inteleg ca tu esti cel care lipseste din motive de sanatate ... insanatosire grabnica ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 21 Iul 2011, 23:14

pikeman scrie:ba, io veneam, dar nu mo chemat nimeni :( :lol: :lol: :lol: mai ales ca stiu bine "la piatra" ca doara am mai vizitato :twisted: :P :lol: :lol: :lol:
pai tu esti ocupat cu concursurile..............

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Iul 2011, 21:27

pikeman scrie:ba, io veneam, dar nu mo chemat nimeni :( :lol: :lol: :lol: mai ales ca stiu bine "la piatra" ca doara am mai vizitato :twisted: :P :lol: :lol: :lol:
Eu te-am invitat ,intradevar doar printr-o intrebare simpla: "ne intalnim acolo ?" Mi-ar fi facut placere sa dam cateva maini impreuna .Mai ales ca stii piatra ...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 24 Iul 2011, 21:41

Deci am fost acolo! :lol:
Atmosfera excelenta (as spune ca de obicei :wink: ) !Trupa rarita de soarta a fost completata prin cateva prezente feminine agreabile (sotii mah nu va ganditi la prostii :twisted: ). Peisajul deosebit , turisti multi ,pescari suficienti , pesti...
Chiar unde sunt pestii? :lol: Ca daca intram pe la Metro cum am zis eu era de vis!
Ca de obicei nu am nimerit momentul! Apa cica prea mare , prea curata ,prea linistita ,prea ..prea...Schimbarile atmosferice ..Etc...Etc...Astea pe post de scuze normal! Sau , ma rog, asta povestea lumea care pescuia pe acolo .Si erau cativa ... Mai multi la stationar , mai putin la spinning . O fi stiind ei ceva !
Oricum un pescuit interesant pentru mine care insa mi-a facut placere. Capturi putine si extrem de mici! Super-strapi! :lol: Am vazut in doua zile trei atacuri de avat! :cry: Poate o bataie -doua de somn si evantual o saritura de crap .Eventual spun deoarece am fost corectat rapid de un "profesor" localnic care mi-a spus foarte convins: "E somn"! O fii ca prea zicea cu foc .Desi eu cred ca avea mustatile mai scurte decat trebuie... :P

Una peste alta o intalnire frumoasa si cu invataminte de tras. Satisfactia mea este ca am prins peste in cazane! Nu conteaza marimea, conteaza specia! :lol: Sa vedem ce poze pun baietii .Sunt cateva interesante! Ce zici Claudiu?

Ps: probabil maine o sa va postez monstrul! :wink:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Iul 2011, 22:18

Zamfi scrie:
Eu te-am invitat ,intradevar doar printr-o intrebare simpla: "ne intalnim acolo ?" Mi-ar fi facut placere sa dam cateva maini impreuna .Mai ales ca stii piatra ...
n-am vint ca ma faceam de rusine cu voi, imi stricam palmaresu(iote ce ai scris mai sus, pesti...) , un Pikeman adevarat stie sa se fereasca de gherla...nu da bine la imagine :lol: :lol: :lol:

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 24 Iul 2011, 23:02

N-a fost chiar gherla.... :lol: :lol:
maine poze pt baieti
Alin, poate nu stiai ca noi am prins mai mult decat aia cu plasele :lol:
Sarbi stiu...da=i dreaq' sunt scule de pescari, au luat 3 somni in 20 minute...data viitoare trec la ei :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 25 Iul 2011, 06:51

pikeman scrie:
Zamfi scrie:
n-am vint ca ma faceam de rusine cu voi, imi stricam palmaresu(iote ce ai scris mai sus, pesti...) , un Pikeman adevarat stie sa se fereasca de gherla...nu da bine la imagine :lol: :lol: :lol:
No pai nu-i rau atunci! Ma bucur ca stii sa te feresti!:lol:
Am auzit ca s-au dat gherle si pe Sarulesti ...Pe natural e mai greu un pic de obicei . Iar noi intram la categoria ...nepunctabili nu la gherla :lol:
Da' ce tot vorbesc eu aici in termenii vostrii (:twisted: ) de pescari de competitie! E unii care pescuiesc doar din placere ...

Ps: auzi ca aia cu plasele o dat gherle :wink:

Aaaa! Si politia de frontiera o dat in final gherla ! :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns