Acum trebuia sa fiu pe malul Dunarii la o partida de spinning alaturi de tatal meu si un coleg de munca de-al lui. Binenteles ca in ultimul moment a trebuit ca eu sa renunt la iesire... pentru a veni la munca!!!

Acum 20 de min l-am sunat pe tata pentru a afla ce am pierdut... Mai bine n-o faceam.... Va povestesc si dumneavoastra...
2 pescari, 2 lansete de spinning, 2 lansete stationar.... La artificiale nimic. La stationar colegul tatalui meu a prins 2 (doi) pui de sturion. Am banuiala ca e vorba de pui de nisetru. Urmeaza sa vad pozele pentru a ma lamuri exact.
Probabil nu pare cine stie ce... pentru mine dezamagirea este maxima deoarece intotdeauna am sperat sa vad asemenea raritati pe viu, la locul faptei, mai ales k nu am intalnit aceste "aratari" decat pe niste blocuri de gheata in hipermarket-uri.
Binenteles ca cei doi pestisori s-au intors in mediul natural dupa cateva poze cu norocosii.
Este inutil sa va spun ca in zonele unde pescuiesc de obicei pe Dunare, sturionii sunt povesti....
Cum intru in posesia dovezilor voi posta restul detaliilor!
Un weekend placut va doresc!