o partida de stiuca reusita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
o partida de stiuca reusita
Dupa o noapte lunga de lucru,de fapt cea mai lunga noapte din an 25-26 octombrie,in jurul orei 7 si vreo 35 ajung pe barajul sau mai bine zis la capul canalului de fuga de pe Crisul Repede din localitatea Fughiu.M-am asezat exact in primul loc fara betoane in locul in care luciu apei se largeste.Dupa ce imi aranjez betele lansez cam la 18-20 de metri de mal intr-un loc in care ape nu e deranjata de valuri,intr-o gaura in vegetatie.Tin sa amintesc cateva lucruri importante:
1-apa nu curge deoarece in amonte pe barajul mare era oprita;
2-am dat cu carasei deci cu momela vie.Dupa ce am aruncat si al doilea bat,ca sa treaca timpul mai repede am incercat noile mele achizitii in domeniul linguritelor respectiv 6 rotative foarte frumos si viu colorate si 6 oscilante foarte frumoase.Ca totul sa fie complet am mai luat si un vobler verde care speram sa imi aduc mai mult succes conform unei teorii de-ale mele.Asadar trece timpul si schimb lingurite si lingurite si pe urma pe la 9 si jumate pun un dop de pluta si un pestisor si arunc din plictiseala la vrea 8 metri de mal.pe la 10 si un sfert din aceeasi plictiseala incerc volblerul poate poate o sa fie ceva dar surpriza....la unul din bete,dupa ce lansez voblerul,o mica piscatura.Retrag voblerul in ideea ca am agatat firul de la lanseta respectiva.Dupa ce am terminat de recuperat vad ca bambina incepe sa urce incet si promitator. Las batul jos si astept muscatura de final care apare .....dupa ce s-a jucat mai mult cu mine. Am agatat-o si incep sa o trag spre mal in forta,cu toata euforia din mine o aduc intr-un final in minciog care era al unui domn care a avut binevointa sa ma ajute,am scos-o. Asadar cumatra avea dupa spusele ochiometrice ale curiosilor veniti sa vada cam 3 kg si ceva.Dar cantarul a dat verdictul:3,560 kg. O captura frumoasa pt mine.Sper ca pe viitor sa mai am ce sa va povestesc!
1-apa nu curge deoarece in amonte pe barajul mare era oprita;
2-am dat cu carasei deci cu momela vie.Dupa ce am aruncat si al doilea bat,ca sa treaca timpul mai repede am incercat noile mele achizitii in domeniul linguritelor respectiv 6 rotative foarte frumos si viu colorate si 6 oscilante foarte frumoase.Ca totul sa fie complet am mai luat si un vobler verde care speram sa imi aduc mai mult succes conform unei teorii de-ale mele.Asadar trece timpul si schimb lingurite si lingurite si pe urma pe la 9 si jumate pun un dop de pluta si un pestisor si arunc din plictiseala la vrea 8 metri de mal.pe la 10 si un sfert din aceeasi plictiseala incerc volblerul poate poate o sa fie ceva dar surpriza....la unul din bete,dupa ce lansez voblerul,o mica piscatura.Retrag voblerul in ideea ca am agatat firul de la lanseta respectiva.Dupa ce am terminat de recuperat vad ca bambina incepe sa urce incet si promitator. Las batul jos si astept muscatura de final care apare .....dupa ce s-a jucat mai mult cu mine. Am agatat-o si incep sa o trag spre mal in forta,cu toata euforia din mine o aduc intr-un final in minciog care era al unui domn care a avut binevointa sa ma ajute,am scos-o. Asadar cumatra avea dupa spusele ochiometrice ale curiosilor veniti sa vada cam 3 kg si ceva.Dar cantarul a dat verdictul:3,560 kg. O captura frumoasa pt mine.Sper ca pe viitor sa mai am ce sa va povestesc!
-
- senior
ma bucur pt tine!!!......acum sa-ti zic si eu ca la inceput am fost vanator dar m-am lasat in urma unei lupte cu un mistret....normal ca l-am omorat cu bataia,dar asta nu conteaza...sa-ti zic cu pescuitul ca nu prea am mai prins de cand m-ii s-a dus vorba prin balti ca sunt periculos.....vorbesc salaii printre ei ca umbla unul pe la balti care nu iarta nimic din lumea asta acvatica,si ciudata care stiti bine ce stranie e....apropo pe mobidick eu l-am matrasit saracul.......acum nici pescar nu mai sunt...m-am facut cizmar
A mai fost unu' cizmar, pe urma vanator si a ajuns presedinte...iulianp scrie:ma bucur pt tine!!!......acum sa-ti zic si eu ca la inceput am fost vanator dar m-am lasat in urma unei lupte cu un mistret....normal ca l-am omorat cu bataia,dar asta nu conteaza...sa-ti zic cu pescuitul ca nu prea am mai prins de cand m-ii s-a dus vorba prin balti ca sunt periculos.....vorbesc salaii printre ei ca umbla unul pe la balti care nu iarta nimic din lumea asta acvatica,si ciudata care stiti bine ce stranie e....apropo pe mobidick eu l-am matrasit saracul.......acum nici pescar nu mai sunt...m-am facut cizmar

Asa ca ai grija

- MARIUS POPA
- veteran
OK, dar care e legatura cu subiectul topicului? daca esti cizmar, de ce postezi afirmatia asta pe un forum de pescuit?iulianp scrie:.......acum nici pescar nu mai sunt...m-am facut cizmar
Michael va recomanda Regulamentul forumului