Jerkbaits and the pike
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="d4md3od"]felicitari adi ptr. captura ... misto trusa de voblere acolo ... ai reusit sa dai cu toate sa le vezi cum merg in apa sau nu ai ajuns inca?
Cu maas marauder-ul de la salmo ai luat ceva pana acum, sau ai avut vreun atac la el?[/quote]
Merci!
de testat le-am testat pe toate. Cu mass marauder eu personal nu am prins nimic, dar e ok. O sa vedem mai incolo.
Cu maas marauder-ul de la salmo ai luat ceva pana acum, sau ai avut vreun atac la el?[/quote]
Merci!
de testat le-am testat pe toate. Cu mass marauder eu personal nu am prins nimic, dar e ok. O sa vedem mai incolo.
[quote="Cristi E"]Frumoasa iesire ai avut,frumoasa si stiuca,.....la kuusamo nimic???,acum pe bune,in colectia ta,ar avea loc si cateva din astea ro sau macar ceva abu-uri mai vechi asa mai coclite,prea sint frumoase toate si colorate.
[/quote]
Sa stii ca o sa imi iau cateva din astea din ro (tzack, dollinger, atom).

Sa stii ca o sa imi iau cateva din astea din ro (tzack, dollinger, atom).
Te referi la Salmo Jack (Pike) banuiesc, cu astea inca nimic, dar sunt tare promitatoarecipic scrie:Arsenalul e de invidiat,vad ca ai multe voblere fara barbeta,eu unul la fire tiger-ul ala n-am luat niciodata mare chiar nici marlite dar vad ca ala tine a dat una frumoasa!Cu pike-urile alea de la salmo ai dat in vreo una mare in special Turbo Jack-ul ala? Felicitari pt captura si mai ales pt scule!
Fir intins in continuare!

O precizare, jerkbaitul din imagine nu e fire tiger, e glitter perch. Am prins si cu fire tiger. Incearca cu fire tiger pe ape verzui (cu alge), o sa vezi ca o sa faca diferenta.cipic scrie:Arsenalul e de invidiat,vad ca ai multe voblere fara barbeta,eu unul la fire tiger-ul ala n-am luat niciodata mare chiar nici marlite dar vad ca ala tine a dat una frumoasa!Cu pike-urile alea de la salmo ai dat in vreo una mare in special Turbo Jack-ul ala? Felicitari pt captura si mai ales pt scule!
Fir intins in continuare!
-
- veteran