duna tv
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
daca ai vazut unul Vili pescuind, el a dat dupa bass .... au cateva lacuri cu bass .... ape numai cu stiuci etc...Busta scrie:frumos
ce prinde ala la popper bass ?
deci luati dictionaru ,buletinu , sculele si mereti la pescuit

-
- veteran
pt imagini si momeli bass (si alte) vizitati blogul lui Vili (din emisiune) http://fishlargemouthbass.blogspot.com/
-
- veteran
de ceva vreme prin un post tv chasse &peche, nu prea inteleg io limba decat prinde "randuri" este un post francez unde ai emisiuni despre pescuit si vanatoare NON-STOP
vezi tehnici, scule, reportaje, bla bla... am observat ca in cam 60% din timpul in care se transmite despre pescuit se vb despre pescuitul la fly
am fugit la tv 

eu il aveam inainte....e pe momente ca sa iti zic asa....cand e numai pescuit, cand ma plictisesc de vanatoare care nu prea ma atrage. se mai si reia emisiunile, oricum ar fi bine daca mi l-ar mai pune in grila de programeIonut the carp scrie:de ceva vreme prin un post tv chasse &peche, nu prea inteleg io limba decat prinde "randuri" este un post francez unde ai emisiuni despre pescuit si vanatoare NON-STOPvezi tehnici, scule, reportaje, bla bla... am observat ca in cam 60% din timpul in care se transmite despre pescuit se vb despre pescuitul la fly
am fugit la tv

Obiectiv: 8,1 kg !
link-ul asta nu mai merge, poate cineva sa ne dea alt link unde sa vedem filmele?andrei-ovidiu scrie:ia de aici dane: www.dunatv.hu/halakvizek si pregateste-te sa bagi unghia in gat de ce ape au vecinii nostri unguri
- MARIUS POPA
- veteran