delta
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
bla-bla....
eu am revenit de la pescuit...sunt cu bateriile incarcate,nu ca as avea nevoie dar ce incerc eu sa va fac sa intelegeti pt cei care comenteaza si se dau ecologisti este faptul ca am fost intr-un loc unde am respectat natura,mi-a dat de mancare atata cat am avut nevoie si nu am avut nevoie de bani,daca tu(voi)considerati ca am stricat ecosistemul,atunci sa-mi fie rusine,si nu vroiam sa spun dar vad ca e nevoie timp de 3 zile am facut(aprins focul cu peturi si alte gunoie aruncate de pescarii care nu se duc in prohibitie).eu nu am plecat cu peste la "porbagaj"acasa,am vrut doar sa stau cateva zile cu maceta si sculele mele,si sa ma simt bine,am fost soldat intr-o armata care m-a invatat sa mananc ce gasesc si sa supravietuiesc cu ce am...mergi sau crapa.....ar mai fi multe de zis dar sunt scarbit de unii care..habar nu au macar multe alte lucruri importante ale vietii....offff,ceilalti sa ma scuze va salut si va respect pe toti
Re: bla-bla....
Ai zis ca ne arati si poze...andreiii scrie:eu am revenit de la pescuit...sunt cu bateriile incarcate,nu ca as avea nevoie dar ce incerc eu sa va fac sa intelegeti pt cei care comenteaza si se dau ecologisti este faptul ca am fost intr-un loc unde am respectat natura,mi-a dat de mancare atata cat am avut nevoie si nu am avut nevoie de bani,daca tu(voi)considerati ca am stricat ecosistemul,atunci sa-mi fie rusine,si nu vroiam sa spun dar vad ca e nevoie timp de 3 zile am facut(aprins focul cu peturi si alte gunoie aruncate de pescarii care nu se duc in prohibitie).eu nu am plecat cu peste la "porbagaj"acasa,am vrut doar sa stau cateva zile cu maceta si sculele mele,si sa ma simt bine,am fost soldat intr-o armata care m-a invatat sa mananc ce gasesc si sa supravietuiesc cu ce am...mergi sau crapa.....ar mai fi multe de zis dar sunt scarbit de unii care..habar nu au macar multe alte lucruri importante ale vietii....offff,ceilalti sa ma scuze va salut si va respect pe toti
Mersi!