Daca PLOUA FARA OPRIRE , ce facem?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
daca malurile nu-s alunecoase si apa nu e foarte tulbure, se poate pescui cu pelerina si cizme de cauciuc.
fiecare pescuit are farmecul lui.
fiecare pescuit are farmecul lui.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
dar este asa de trist cand nu prinzi.
Si am avut candva o partida in noiembrie in care toata ziua a plouat fara nicio pauza, dar am prins..nu am simtit cand a ajuns apa la chiloti... deh eram fericit.
dar cand nu prinzi, asa iti vine sa suspini
Si am avut candva o partida in noiembrie in care toata ziua a plouat fara nicio pauza, dar am prins..nu am simtit cand a ajuns apa la chiloti... deh eram fericit.
dar cand nu prinzi, asa iti vine sa suspini

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Confortul termic e foarte important. Trebuie sa te asiguri ca spatele si fundul raman uscate. E de preferat si picioarele si capul. Asta asigura si o temperatura relativ constanta. Daca reusesti asta nu poate fi prea rau. Daca prinzi apa la chilotei poti sa te retragi ca oricum nu-ti mai sta capul la pescuit.
una dintre cele mai placute partide de pescuit am facut-o intr-o vara, pe o ploaie mocaneasca. era destul de cald si eram numai eu pe cel putin 200 de metri de Mures. asa ca de atunci nu mai consider ploaia un impediment. sa fie cat de cat cald si sa nu bata vantul, in rest e OK.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!
Ultimile zile am avut parte de lungi reprize de ploaie. Si eram pe barca. Perelina m'ar fi salvat pe mine dar nu si barca si tot ceea ce este in ea. Folosesc o folie de polietilena care imi acopera toata barca. Dupa ploaie si inainte de ploaie pestele este mai activ. Deci nu putem renunta nici daca vremea nu este prea blanda cu noi.
Inainte nu conta daca ploua si o saptamana
aveam haine de schimb sau umbrela cand dadeam la stationar sau pelerina cand o luam la picior pe malul apei si nu vroiam sa ma ud la genunchi sau numai hainele de pe mine si baschetzi, cand vroiam un dus rece vara si ne bagam prin apa, era o senzatie minunata sa fi ud pana la chilotzi, sa te taransti prin tufaraie pline de umezeala pana se albeau degetele de la picioare de atata apa ca sa ajungi la locurile greu acesibile pe rau si stiai ca de fiecare data lu-ai ceva hotarat acolo in locul ala cu apa pana la genunchi, plouat,plin de noroi si frunze
chiar merita atunci, ce nu faceam ptr putzina adrenalina si peste mare
Dar acum dupa o operatzie de rinichi(patru taieturi
) nu imi mai arde de udat
si vb lui michael pelerina nu lipseste

Dar acum dupa o operatzie de rinichi(patru taieturi

oamenilor, fratii mei obsedati la fel, toti avem pelerine, dar de departe cel mai trist mi se pare sa scoti barca din portbagaj , in timp ce ploua... sa o umfli in timp ce ploua...sa vaslesti in timp ce ploua, sa-ti dea bip nevasta si sa-ti vina sa uiti telefonul in masina....
toate astea pe o ploaie continua.
brrr!

brrr!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...