Pesimistule!jackspinner scrie:Bravo, ce discutii frumoase in prohibitie, peste vreo cativa ani o sa mai prindeti amintiri la bete de 500 de lei.
Cleni de primavara-Raul Neajlov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Cleni de primavara-Raul Neajlov
niste valeriana va rog ca lesinMasterclen Adi scrie: Eu las apa sa i-a voblerul si 100 m in aval,apoi mulinez usor printre crengi si radacini de salcie si "inamicu" ataca imediat).

vad ca si pe tine (nu numai pe mine) te-a impresionat "tehnica "asta ...sosoktm scrie:niste valeriana va rog ca lesinMasterclen Adi scrie: Eu las apa sa i-a voblerul si 100 m in aval,apoi mulinez usor printre crengi si radacini de salcie si "inamicu" ataca imediat).
))))))))

e criminala, trebuie incercata

Bine ca nu pescuieste pe Dunare !YoNutzu scrie:vad ca si pe tine (nu numai pe mine) te-a impresionat "tehnica "asta ...sosoktm scrie:niste valeriana va rog ca lesinMasterclen Adi scrie: Eu las apa sa i-a voblerul si 100 m in aval,apoi mulinez usor printre crengi si radacini de salcie si "inamicu" ataca imediat).
))))))))
![]()
![]()
![]()
e criminala, trebuie incercata

Do it with passion or not at all !
garantat cu metoda similara se putea prinde calcan la GalatiAlex-BAV scrie:Bine ca nu pescuieste pe Dunare !YoNutzu scrie: vad ca si pe tine (nu numai pe mine) te-a impresionat "tehnica "asta ...![]()
![]()
![]()
e criminala, trebuie incercata![]()

Cineva interesat de o iesire pe neajlov la clean?după ora 17...
Pt data 16.06..