Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
pai tocmai de asta ziceam ca nici un post nou pe aici, adica nu stiu daca sunt eliberati ...
nu condamn pe nimeni ca pescuieste in prohibitie pentru ca si mie imi era greu sa ma abtin dar totusi ar fi OK macar sa elibereze pestii prinsi ...
din pacate asta nu se intampla si atunci din nou incepem cu NOI DE CE NU AVEM PESTI ???
asta este ...
nu condamn pe nimeni ca pescuieste in prohibitie pentru ca si mie imi era greu sa ma abtin dar totusi ar fi OK macar sa elibereze pestii prinsi ...

din pacate asta nu se intampla si atunci din nou incepem cu NOI DE CE NU AVEM PESTI ???
asta este ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Eu ce am prins, am eliberat. Poze cu eliberarile nu am(e mai greu de prins momentul), iar sa tii pestele de coada, nu inseamna neaparat eliberare. Am niste video cu eliberarile, da nu mai pot sa le descarc pe iuitub. Daca reusesc o sa le postez, si atunci o sa vedeti la ce m-am referit cand am zis de tinerea de coada 

iovys ... felicitarile mele pentru eliberari mai ales ca e perioada de prohibitie ...iovys scrie:Eu ce am prins, am eliberat. Poze cu eliberarile nu am(e mai greu de prins momentul), iar sa tii pestele de coada, nu inseamna neaparat eliberare. Am niste video cu eliberarile, da nu mai pot sa le descarc pe iuitub. Daca reusesc o sa le postez, si atunci o sa vedeti la ce m-am referit cand am zis de tinerea de coada
nimeni nu cere poze cu momentul eliberarii pentru ca e dificil sa eliberezi un peste si sa il si fotografiezi mai ales daca esti singur la pescuit ... daca te si uiti pe aici pe topic o sa vezi ca sunt poze doar cu pesti tinuti normal la care e precizat faptul ca au fost eliberati ...
sa speram ca o sa fie tot mai multi ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...