Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 22 Feb 2011, 19:09

@edy.tm cumva cenei? daca nu imi poti spune pe privat? oricum nu o sa merg acolo datorita distantei, poate doar cand am concediu si o sa mai trec pe acasa
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Feb 2011, 20:38

@edy & bogdan
Felicitari pt gesturi.
Edy, nu trebuie sa te scuzi pt scule. Au si ele o f mare importanta, dar cea mai importanta "scula" este cea dintre pamant si combo :wink:
din pacate s-a creat falsa impresie ca doar sculele scumpe pot scoate pestii din apa... Exemple as putea sa dau o gramada, dar mai bine ramanem on topic
Baieti meritati :respekt:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 22 Feb 2011, 21:00

Bygdaddy - e canalul betonat, dintre Ciarda rosie, si Urseni. Insa :( Putine stiuci mai sunt peacolo, aceasta a fost cea mai maricica, in rest doar din acelea de 20-25 cm.

Luci- faza cu scula a fost urmatoare: Eu aveam un bat si o mulineta ceva mai faine, combo pe la 170 lei. Baiatul care a venit cu mine a venit doar cu lanseta ca mulineta i-am dat-o eu, iar lanseta avea o actiune foarte mare, era din fibra de sticla si (1.80), si deabia putea sa arunce twister-ul de 4 gr. I-am dat sculele mele, si i-am zis sa lanseze cu seriozitate, (nu in bataie de joc, ca nu prinde nimic) Si i-au eu batut lui si arunc cu twisterul cam 20 m. recuperez putin, si dupa un metru simt o slaba trasatura, apoi intep, il aduc la suprafata si apoi la mal (deabia l-am simtit pe fir, din cauza lansetei :) ). Faza a fost tare , el de cate ori a lansat nu a prins nimic, si eu din prima cu batul lui am prins.. Am inceput sa fac putin misto de el... si gata, Insa chiar inainte de asta, nu mai avea chef sa pescuiasca, era frig de numa numa ... si dupa ce am prins si eliberat stiuculita, sa-l fi vazut ce dornic de a pescui era...

De 3 ori a fost cu mine la pescuit , si de 2 ori am si prins (eu) el nu, ca el inca nu-i serios (si arunca aiurea), acuma deabia a inceput sa se miste mai bine. Oricum a fost suparat si prima data, am prins o marlita mai mica, la 25 cm. si el a vrut s-o ia acasa , Dar i-am zis, cand merge cu mine nu ia nimic acasa si-asa e densitate mica de stiuca peacolo.

SI cel mai mult ma deranjeaza ca se branconeaza de numa numa... fiecare mos sta cu tuiculica/berea in san, si cu cate 8 amarate de dopuri,(peste viu) Si normal ca controale NEMA. Eu de 3 ani am permis si o data nu a venit controlul, sau macar sa-l vad ca controleaza, nimic...
Numa' bine.

ROMANIA TE IUBESC. !!!

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 22 Feb 2011, 22:07

nu am fost niciodata pe acolo.in mai ajung prima data pe acasaar sper sa se indrepte vremea si sa bag o iesire la scrumbie pe dunare.daca am timp o sa caut pe google cum se ajunge acolo? se poate ajunge cu masina normala sau trebuie masina de teren?
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 22 Feb 2011, 22:47

edy, cu rabdare poti sa-ti castigi un partener de pescuit de incredere :wink:
ma bucur ca l-ai lasat sa pescuiasca cu ceva mai potrivit. Eventual incearca sa-l lasi cat mai mult sa pescuiasca cu sculele tale. Poate gasesti un bat mai potrivit sa-i imprumuti... Parca e mai bine cand nu mergi singur la pescuit.
PS stiu ca asa pescuiesti tu mai putin, sau cu scule mai putin adecvate, dar dupa ce il prinde microbu nu o sa-ti para rau

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 22 Feb 2011, 23:02

edy
ce ai facut ? ai luat mirla ? :lol: :lol: :lol:
felicitari si de eliberare . bravo si la mai mare !

ps: luci_t te invata de bine ! e important sa ai un partener bun . sti cum se zice : ,,cum il cresti asa il ai " deci vezi cum faci :wink:

edy.tm
veteran
veteran

Mesaj de edy.tm » 23 Feb 2011, 15:29

@Luci & grey-wolf- pai asa am sa fac, ca sa invete si mai repede, am sa-i dau eu echipament mai bun, insa n-am stiut ca are bat chiar asa aiurea, el mia zis ca-i de spinning, insa l-a fraierit ala din piata... Si aveti dreptate, e mult mai bine cu un compatriot la pescuit, daca nu trage, nu te plictisesti, mai schimbi o vorba...

Grey-wolf, ce-i cu mirla, ca n-am inteles... n-am luat-o acasa, am luat o data mirla acasa fiindca i-am rupt toata mandibula.. Da MP sa ma lamuresti la ce te-ai referit. ;)

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Feb 2011, 02:02

edy.tm scrie: Grey-wolf, ce-i cu mirla, ca n-am inteles... n-am luat-o acasa, am luat o data mirla acasa fiindca i-am rupt toata mandibula.. Da MP sa ma lamuresti la ce te-ai referit. ;)
nu te am acuzat de nimic Edy ! ma bucuram ca ,,ai luat mirla " (ai prins stiuca )vezi ,,zimbilicii "(emoticon :lol: ) . eu anul asta (2011) nu am vazut nici o mirla . doar salau .
daca mai trebuie dau si MP :lol:

Fir intins

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Feb 2011, 08:41

grey-wolf scrie:
eu anul asta (2011) nu am vazut nici o mirla . doar salau .
daca mai trebuie dau si MP
:lol:

Fir intins
da da, astept cu interes detaliile pe MP :lol: :lol: :lol:

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 24 Feb 2011, 10:13

O fost mic pike, numa' 4,3 kg :D

Scrie răspuns