Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
@edy & bogdan
Felicitari pt gesturi.
Edy, nu trebuie sa te scuzi pt scule. Au si ele o f mare importanta, dar cea mai importanta "scula" este cea dintre pamant si combo
din pacate s-a creat falsa impresie ca doar sculele scumpe pot scoate pestii din apa... Exemple as putea sa dau o gramada, dar mai bine ramanem on topic
Baieti meritati
Felicitari pt gesturi.
Edy, nu trebuie sa te scuzi pt scule. Au si ele o f mare importanta, dar cea mai importanta "scula" este cea dintre pamant si combo

din pacate s-a creat falsa impresie ca doar sculele scumpe pot scoate pestii din apa... Exemple as putea sa dau o gramada, dar mai bine ramanem on topic
Baieti meritati

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
Bygdaddy - e canalul betonat, dintre Ciarda rosie, si Urseni. Insa
Putine stiuci mai sunt peacolo, aceasta a fost cea mai maricica, in rest doar din acelea de 20-25 cm.
Luci- faza cu scula a fost urmatoare: Eu aveam un bat si o mulineta ceva mai faine, combo pe la 170 lei. Baiatul care a venit cu mine a venit doar cu lanseta ca mulineta i-am dat-o eu, iar lanseta avea o actiune foarte mare, era din fibra de sticla si (1.80), si deabia putea sa arunce twister-ul de 4 gr. I-am dat sculele mele, si i-am zis sa lanseze cu seriozitate, (nu in bataie de joc, ca nu prinde nimic) Si i-au eu batut lui si arunc cu twisterul cam 20 m. recuperez putin, si dupa un metru simt o slaba trasatura, apoi intep, il aduc la suprafata si apoi la mal (deabia l-am simtit pe fir, din cauza lansetei
). Faza a fost tare , el de cate ori a lansat nu a prins nimic, si eu din prima cu batul lui am prins.. Am inceput sa fac putin misto de el... si gata, Insa chiar inainte de asta, nu mai avea chef sa pescuiasca, era frig de numa numa ... si dupa ce am prins si eliberat stiuculita, sa-l fi vazut ce dornic de a pescui era...
De 3 ori a fost cu mine la pescuit , si de 2 ori am si prins (eu) el nu, ca el inca nu-i serios (si arunca aiurea), acuma deabia a inceput sa se miste mai bine. Oricum a fost suparat si prima data, am prins o marlita mai mica, la 25 cm. si el a vrut s-o ia acasa , Dar i-am zis, cand merge cu mine nu ia nimic acasa si-asa e densitate mica de stiuca peacolo.
SI cel mai mult ma deranjeaza ca se branconeaza de numa numa... fiecare mos sta cu tuiculica/berea in san, si cu cate 8 amarate de dopuri,(peste viu) Si normal ca controale NEMA. Eu de 3 ani am permis si o data nu a venit controlul, sau macar sa-l vad ca controleaza, nimic...
Numa' bine.
ROMANIA TE IUBESC. !!!

Luci- faza cu scula a fost urmatoare: Eu aveam un bat si o mulineta ceva mai faine, combo pe la 170 lei. Baiatul care a venit cu mine a venit doar cu lanseta ca mulineta i-am dat-o eu, iar lanseta avea o actiune foarte mare, era din fibra de sticla si (1.80), si deabia putea sa arunce twister-ul de 4 gr. I-am dat sculele mele, si i-am zis sa lanseze cu seriozitate, (nu in bataie de joc, ca nu prinde nimic) Si i-au eu batut lui si arunc cu twisterul cam 20 m. recuperez putin, si dupa un metru simt o slaba trasatura, apoi intep, il aduc la suprafata si apoi la mal (deabia l-am simtit pe fir, din cauza lansetei

De 3 ori a fost cu mine la pescuit , si de 2 ori am si prins (eu) el nu, ca el inca nu-i serios (si arunca aiurea), acuma deabia a inceput sa se miste mai bine. Oricum a fost suparat si prima data, am prins o marlita mai mica, la 25 cm. si el a vrut s-o ia acasa , Dar i-am zis, cand merge cu mine nu ia nimic acasa si-asa e densitate mica de stiuca peacolo.
SI cel mai mult ma deranjeaza ca se branconeaza de numa numa... fiecare mos sta cu tuiculica/berea in san, si cu cate 8 amarate de dopuri,(peste viu) Si normal ca controale NEMA. Eu de 3 ani am permis si o data nu a venit controlul, sau macar sa-l vad ca controleaza, nimic...
Numa' bine.
ROMANIA TE IUBESC. !!!
nu am fost niciodata pe acolo.in mai ajung prima data pe acasaar sper sa se indrepte vremea si sa bag o iesire la scrumbie pe dunare.daca am timp o sa caut pe google cum se ajunge acolo? se poate ajunge cu masina normala sau trebuie masina de teren?
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
edy, cu rabdare poti sa-ti castigi un partener de pescuit de incredere
ma bucur ca l-ai lasat sa pescuiasca cu ceva mai potrivit. Eventual incearca sa-l lasi cat mai mult sa pescuiasca cu sculele tale. Poate gasesti un bat mai potrivit sa-i imprumuti... Parca e mai bine cand nu mergi singur la pescuit.
PS stiu ca asa pescuiesti tu mai putin, sau cu scule mai putin adecvate, dar dupa ce il prinde microbu nu o sa-ti para rau

ma bucur ca l-ai lasat sa pescuiasca cu ceva mai potrivit. Eventual incearca sa-l lasi cat mai mult sa pescuiasca cu sculele tale. Poate gasesti un bat mai potrivit sa-i imprumuti... Parca e mai bine cand nu mergi singur la pescuit.
PS stiu ca asa pescuiesti tu mai putin, sau cu scule mai putin adecvate, dar dupa ce il prinde microbu nu o sa-ti para rau
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
@Luci & grey-wolf- pai asa am sa fac, ca sa invete si mai repede, am sa-i dau eu echipament mai bun, insa n-am stiut ca are bat chiar asa aiurea, el mia zis ca-i de spinning, insa l-a fraierit ala din piata... Si aveti dreptate, e mult mai bine cu un compatriot la pescuit, daca nu trage, nu te plictisesti, mai schimbi o vorba...
Grey-wolf, ce-i cu mirla, ca n-am inteles... n-am luat-o acasa, am luat o data mirla acasa fiindca i-am rupt toata mandibula.. Da MP sa ma lamuresti la ce te-ai referit.
Grey-wolf, ce-i cu mirla, ca n-am inteles... n-am luat-o acasa, am luat o data mirla acasa fiindca i-am rupt toata mandibula.. Da MP sa ma lamuresti la ce te-ai referit.

nu te am acuzat de nimic Edy ! ma bucuram ca ,,ai luat mirla " (ai prins stiuca )vezi ,,zimbilicii "(emoticonedy.tm scrie: Grey-wolf, ce-i cu mirla, ca n-am inteles... n-am luat-o acasa, am luat o data mirla acasa fiindca i-am rupt toata mandibula.. Da MP sa ma lamuresti la ce te-ai referit.

daca mai trebuie dau si MP

Fir intins
da da, astept cu interes detaliile pe MPgrey-wolf scrie:
eu anul asta (2011) nu am vazut nici o mirla . doar salau .
daca mai trebuie dau si MP![]()
Fir intins

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro