Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Noi 2010, 13:31

ANDREI RIGA scrie:In weekend-ul asta am "eliberat" in Borcea una bucata Sakura TRS602H cu mulineta Ryobi si inca una bucata Cabelas Prodigy cu mulineta Shimano Tehnium din dotare. Fir-ar basca mea de pescar "destoinic" care ma aflu :lol: :lol: :D :P :) :? :( :cry: :x :evil: :evil: :evil:
ti-au scapat in apa 2 lansete cu mulinete in acelasi timp? Nici daca te chinui nu reusesti performanta asta......sau au plecat trase de pesti?

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Noi 2010, 14:35

KKarea lumii e ca n-au plecat trase de pesti si nici in acelasi timp. Prima a fost Sakura, care statea frumos in spatele meu in barca cu 100-150 de metrii inainte sa ajung la mal(atunci m-am uitat la ea sa vad daca totul e in regula) si cand m-am dat jos din barca pe mal ma uitam tamp la barca care nu continea lanseta! Am luat o pauza, mi-a mai trecut supararea, mi-am dat niste palme am luat cabelas-ul din tabara m-am suit in barca si am plecat la avati in ideea ca o sa-mi revin daca prind ceva frumos! La un moment dat, dupa vreo 15 min, prind un avat la vreo 700gr, ii dau drumul, ma sterg pe maini, mai lansez o data, inca o data si la a treia lansare pur si simplu mi-a sarit lanseta din mana, la vreo 1 m de barca , fix la 20 cm de unde ajungeam eu cu mana! Si m-am uitat frumos la lanseta cum se duce la fund (vreo 8 m), cu toate eforturile pictorului - iar jigurile mele erau pe mal ! M-am dus la mal , am luat Pulse-ul si jiguri de 60g si m-am intors si am dragat zona. Am pierdut vreo 5-6 jiguri, dar degeaba, lanseta "pa si pusi". In 35 ani de pescuit nu mi s-a intamplat sa-mi sara din mana undita , lanseta, priponul sau cu ce-oi mai fii pescuit cand eram pusti...

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 16 Noi 2010, 14:48

Pfiii, cumplit Andrei, pare rau sa aud asta. doua odata...fuck!
Au mai fost probleme cu utilajul de citire a cuiburilor? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Noi 2010, 14:51

leba scrie:Pfiii, cumplit Andrei, pare rau sa aud asta. doua odata...fuck!
Iti raspund diseara pe privat !

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Noi 2010, 15:19

ANDREI RIGA scrie:
naspa rau.....2 in aceiasi zi....numai mie credeam ca mi se intampla...de fapt nu mie...unui prieten care acum cateva saptamani i-am pus lanseta de spin in mana pentru prima data in viata.....2 stiuci...2 lansete rupte...1 daiwa infinity Q jigger si un sportez opal drop shot......nu imi venea sa cred....in viata mea nu am rupt o lanseta si asta mi-a rupt 2 in aceiasi zi.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Noi 2010, 15:38

Mai sunt si din aia , cunostinte(nu prieten), care iti rup batul imprumutat (telematch)...il inchid la loc si la urmatoarea partida il deschizi , sa constati ,ca batu' e in patru bucati si ca in viata ta nu mai dai imprumut bete sau orice..:) Scuze de off .
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 16 Noi 2010, 15:40

crysst scrie:
ANDREI RIGA scrie:
naspa rau.....2 in aceiasi zi....numai mie credeam ca mi se intampla...de fapt nu mie...unui prieten care acum cateva saptamani i-am pus lanseta de spin in mana pentru prima data in viata.....2 stiuci...2 lansete rupte...1 daiwa infinity Q jigger si un sportez opal drop shot......nu imi venea sa cred....in viata mea nu am rupt o lanseta si asta mi-a rupt 2 in aceiasi zi.
te-o fi ajuns blestemu stiucilor :lol: :lol: :lol: serios acuma, n-am reusit sa rup o lanseta vreodata, bine da nici n-am incercat pana acum. prietenu ala a tau cum le-a "facut"? a calcat pe ele sau din lanseu cu greutate prea mare?

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Noi 2010, 15:54

georgica scrie: te-o fi ajuns blestemu stiucilor :lol: :lol: :lol: serios acuma, n-am reusit sa rup o lanseta vreodata, bine da nici n-am incercat pana acum. prietenu ala a tau cum le-a "facut"? a calcat pe ele sau din lanseu cu greutate prea mare?
nope nu a calcat pe ele si nici din lanseu....ci cu stiuci mari intrate pe sub barca....blestemul daca a fost l-a ajuns pe el...ca le-a platit.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 16 Noi 2010, 16:00

Se pare ca nu i-a spus nimeni ca mulineta are frana !

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 16 Noi 2010, 16:12

ANDREI RIGA scrie:Se pare ca nu i-a spus nimeni ca mulineta are frana !
dap...e si vina mea ca nu i-am verificat mulineta inainte....ceva frana avea slabita ca a luat ceva fir inainte sa se rupa......asta este....

Scrie răspuns