Ce am eliberat astazi ...

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 02 Noi 2010, 08:34

sangele ala mult este curs probabil din branhii, sanse 50% maxim de supravietuire. In rest foarte bine, foarte sportiv, nu ai specificat, balta era c&r obligatoriu sau ai facut tu un gest frumos?

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 02 Noi 2010, 08:39

A inghitit foarte tare lingura.Nu a fost grav ranita.Stiuca va supravietui,iti garantez!Cel putin ale tale nu au avut macar o sansa sa supravietuiasca indiferent cum se prezentau!Balta e in sistem C an R sau daca vrei poti sa cumperi pestele.
Imagine

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 02 Noi 2010, 09:15

Ariann scrie:A inghitit foarte tare lingura.Nu a fost grav ranita.Stiuca va supravietui,iti garantez!Cel putin ale tale nu au avut macar o sansa sa supravietuiasca indiferent cum se prezentau!Balta e in sistem C an R sau daca vrei poti sa cumperi pestele.
atunci faptul ca ai eliberat stiuca este ceva absolut normal....nici macar nu meriti felicitari ca ai facut-o, era ceva normal.......ai respectat regula baltii....crede-ma ca daca pescuiesc pe o balta c&r fac la fel. nici nu era nevoie sa specifici ca stiuca s-a intors in apa...trebuia doar sa specifici ca ai pescuit pe o balta in sistem c&r

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Noi 2010, 09:19

off-topic:
......ce va mai place sa va pistonati ... :?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 02 Noi 2010, 09:25

Nemernic scrie:off-topic:
......ce va mai place sa va pistonati ... :?
asa cum el a tras niste concluzii din pozele mele...asa trag si eu niste concluzii din poza cu marla lui. Am gresit cu ceva cand am zis ca stiuca atunci cand sangereaza asa puternic a fost intepata in branhii? am gresit cu ceva cand am spus ca daca e intepta puternic in branhii are sanse mari sa moara? am gresit cu ceva cand am spus ca e ceva normal sa eliberezi pestele pe o balta unde se pescuieste exclusiv c&r? gresesc cu ceva cand spun ca sunt de laudat cei care elibereaza de buna voie atunci cand nu sunt absolut cu nimic constransi sa o faca.....????

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Noi 2010, 09:29

Nu am zis asta.... dar, poate ca e cazul sa o lasati mai moale cu "intepaturile" astea.... Intinde-ti mana si invitati-va la un vin fiert, sau ceai ...dupa caz, pe malu' baltii.
p.s.: n-am nimic cu niciunul dintre voi...... sau poate m-am bagat ca musca-n lapte ? :?
Fire'ntinse si rahat pe bete
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 02 Noi 2010, 09:32

Nemernic scrie:Nu am zis asta.... dar, poate ca e cazul sa o lasati mai moale cu "intepaturile" astea.... Intinde-ti mana si invitati-va la un vin fiert, sau ceai ...dupa caz, pe malu' baltii.
p.s.: n-am nimic cu niciunul dintre voi...... sau poate m-am bagat ca musca-n lapte ? :?
Fire'ntinse si rahat pe bete
nu imi place sa ma contrez....dar sunt genul care nu intinde celalalt obraz ci da inapoi 2 palme. e bine....e rau.... nu stiu, dar, asa sunt eu.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 02 Noi 2010, 09:36

crysst scrie:nu imi place sa ma contrez....dar sunt genul care nu intinde celalalt obraz ci da inapoi 2 palme. e bine....e rau.... nu stiu, dar, asa sunt eu.
2 palme ? de ce 2 ? una nu-i indeajuns ? sau chiar e nevoie sa aratam ca barza a trecut pe la Cernobal si ne-a adus pe lumea asta cu 3 c0aie ? :?:
Hai mha, Crysst... ce dracu ?
Ia spune aici, cand ma inviti la un salau pe la tine prin zona ? Aduc eu ceaiul

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 02 Noi 2010, 09:43

Nemernic scrie:
crysst scrie:nu imi place sa ma contrez....dar sunt genul care nu intinde celalalt obraz ci da inapoi 2 palme. e bine....e rau.... nu stiu, dar, asa sunt eu.
2 palme ? de ce 2 ? una nu-i indeajuns ? sau chiar e nevoie sa aratam ca barza a trecut pe la Cernobal si ne-a adus pe lumea asta cu 3 c0aie ? :?:
Hai mha, Crysst... ce dracu ?
Ia spune aici, cand ma inviti la un salau pe la tine prin zona ? Aduc eu ceaiul
cu salaul e mai greu acum...stiuca e da baza pe timpul asta, daca vrei la stiuca...oricand.....cat despre palme....atunci cand nu ai ce face si imi dai o palma....mi se pare absolut normal sa iti dau 2 inapoi....ca altfel ce facem...tu imi dai o palma eu iti dau una...mai dai tu una mai dau eu una....zice lumea ca ne face placere....draq.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 02 Noi 2010, 12:16

Sambata si duminica am pescuit pe lacul Madine. Apa cat se poate de publica. Pestii pe care i-am prins cu colegul innoata si acuma in apele lacului :

Imagine

Sambata vremea a fost cam furtunoasa insa colegul a fost fericit pentru ca si-a batut recordul :

Imagine

Duminica vremea a fost frumoasa :

Imagine

Week-end excelent.

Scrie răspuns