Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
atunci faptul ca ai eliberat stiuca este ceva absolut normal....nici macar nu meriti felicitari ca ai facut-o, era ceva normal.......ai respectat regula baltii....crede-ma ca daca pescuiesc pe o balta c&r fac la fel. nici nu era nevoie sa specifici ca stiuca s-a intors in apa...trebuia doar sa specifici ca ai pescuit pe o balta in sistem c&rAriann scrie:A inghitit foarte tare lingura.Nu a fost grav ranita.Stiuca va supravietui,iti garantez!Cel putin ale tale nu au avut macar o sansa sa supravietuiasca indiferent cum se prezentau!Balta e in sistem C an R sau daca vrei poti sa cumperi pestele.
asa cum el a tras niste concluzii din pozele mele...asa trag si eu niste concluzii din poza cu marla lui. Am gresit cu ceva cand am zis ca stiuca atunci cand sangereaza asa puternic a fost intepata in branhii? am gresit cu ceva cand am spus ca daca e intepta puternic in branhii are sanse mari sa moara? am gresit cu ceva cand am spus ca e ceva normal sa eliberezi pestele pe o balta unde se pescuieste exclusiv c&r? gresesc cu ceva cand spun ca sunt de laudat cei care elibereaza de buna voie atunci cand nu sunt absolut cu nimic constransi sa o faca.....????Nemernic scrie:off-topic:
......ce va mai place sa va pistonati ...
Nu am zis asta.... dar, poate ca e cazul sa o lasati mai moale cu "intepaturile" astea.... Intinde-ti mana si invitati-va la un vin fiert, sau ceai ...dupa caz, pe malu' baltii.
p.s.: n-am nimic cu niciunul dintre voi...... sau poate m-am bagat ca musca-n lapte ?
Fire'ntinse si rahat pe bete
p.s.: n-am nimic cu niciunul dintre voi...... sau poate m-am bagat ca musca-n lapte ?

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
nu imi place sa ma contrez....dar sunt genul care nu intinde celalalt obraz ci da inapoi 2 palme. e bine....e rau.... nu stiu, dar, asa sunt eu.Nemernic scrie:Nu am zis asta.... dar, poate ca e cazul sa o lasati mai moale cu "intepaturile" astea.... Intinde-ti mana si invitati-va la un vin fiert, sau ceai ...dupa caz, pe malu' baltii.
p.s.: n-am nimic cu niciunul dintre voi...... sau poate m-am bagat ca musca-n lapte ?![]()
2 palme ? de ce 2 ? una nu-i indeajuns ? sau chiar e nevoie sa aratam ca barza a trecut pe la Cernobal si ne-a adus pe lumea asta cu 3 c0aie ?crysst scrie:nu imi place sa ma contrez....dar sunt genul care nu intinde celalalt obraz ci da inapoi 2 palme. e bine....e rau.... nu stiu, dar, asa sunt eu.

Hai mha, Crysst... ce dracu ?
Ia spune aici, cand ma inviti la un salau pe la tine prin zona ? Aduc eu ceaiul
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
cu salaul e mai greu acum...stiuca e da baza pe timpul asta, daca vrei la stiuca...oricand.....cat despre palme....atunci cand nu ai ce face si imi dai o palma....mi se pare absolut normal sa iti dau 2 inapoi....ca altfel ce facem...tu imi dai o palma eu iti dau una...mai dai tu una mai dau eu una....zice lumea ca ne face placere....draq.Nemernic scrie:2 palme ? de ce 2 ? una nu-i indeajuns ? sau chiar e nevoie sa aratam ca barza a trecut pe la Cernobal si ne-a adus pe lumea asta cu 3 c0aie ?crysst scrie:nu imi place sa ma contrez....dar sunt genul care nu intinde celalalt obraz ci da inapoi 2 palme. e bine....e rau.... nu stiu, dar, asa sunt eu.![]()
Hai mha, Crysst... ce dracu ?
Ia spune aici, cand ma inviti la un salau pe la tine prin zona ? Aduc eu ceaiul