Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Salut!
Comentariul meu:SF scrie:Fain ! Lufar si Striped Bass in suprafata , un lux![]()
Revenind la videoclipul tau, am fost atent la detalii si inteleg ca e vorba de zona Cape Cod, in sud-estul Massachusetts, USA.yo3fhm scrie:Poate ca este prima ta incercare de montaj, dar mie mi se pare foarte reusita, felicitari !
In ceea ce priveste pescuitul, sunt incepator si nu am experienta cu pestii din mare sau ocean. Te-as ruga sa ne oferi cateva detalii, de exemplu ce specie de pesti sunt cei pe care i-ai capturat in acest videoclip si daca se poate, cateva date tehnice (modelul voblerului/nalucii folosite, tipul lansetei si mulinetei ? ).
As vrea sa-mi compun un combo pentru pescuit la mare si nu sunt prea sigur de ceea ce ar trebui sa aleg. Multi au spus ca ar trebui ceva rezistent la apa sarata, dar la mare oricum nu ajung decat de cel mult 2 ori pe an, pentru cateva zile... asa ca nu cred ca ar trebui ceva atat de sofisticat. Un sfat de la cineva cu experienta intr-o zona ca cea in care vad ca pescuiesti, mi-ar fi de folos (si cred ca nu numai mie!).
Cu multumiri si urari de fir intins !
citat dintr-un clasic in viata (RNN75)