Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
..Ghibort??!..

Pif. scrie:..Ghibort??!..

Vreo 35 de shtrapi si ceva ghiban. 

Cu toate că voi face off-topic, mă văd nevoit să va adresez o întrebare: în ce condiţii trebuie să facem C&R? Cum pozăm peştele, cum îl eliberăm, când îl eliberăm etc... ?
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
...la toate intrebarile tale pot sa-ti dau un singur raspuns : cat e viu !
Ieri m-am distrat in miezu' zilei cu ceva shtrapi; pare-se n-au fo' atat de fotofobi.
Cum cadea goanga pe apa, zbang!
(sau poate solunaru'...
)
Sa fi fo' vre-o 4 duzine...
Saptamana trecuta, in Retezat, am ciupit ceva pastraviori intr-o scurta partida. (chiar prea scurta
)
Din pacate seceta, caldurile extreme si interminabile se vad si acolo; nivelul paraielor si a lacurilor mari sau taurilor este foarte scazut (dintre cele mai mici secate sau aproape secate; ex. Bucurel, tau din Valea Rea), vegetatia "arsa" chiar si la altitudine, parca suntem in mijlocul lunii septembrie. Seara la ora 22-23 stateam in tricou la cota 1500, alta data aveam 2 polare si o geaca de vant pe mine in aceeasi perioada...

Cum cadea goanga pe apa, zbang!

Sa fi fo' vre-o 4 duzine...

Saptamana trecuta, in Retezat, am ciupit ceva pastraviori intr-o scurta partida. (chiar prea scurta

Din pacate seceta, caldurile extreme si interminabile se vad si acolo; nivelul paraielor si a lacurilor mari sau taurilor este foarte scazut (dintre cele mai mici secate sau aproape secate; ex. Bucurel, tau din Valea Rea), vegetatia "arsa" chiar si la altitudine, parca suntem in mijlocul lunii septembrie. Seara la ora 22-23 stateam in tricou la cota 1500, alta data aveam 2 polare si o geaca de vant pe mine in aceeasi perioada...
cred ca a fost la mare in concediu.....cam bronzat