Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
da
asa zic si eu
chiar ma bucur ca se obtin asemenea rezultate pe o canicula prelungita
asa zic si eu
...am mai avut "surprize" de genul asta, nu neaparat aici sau nu neaparat pe incinte.adrian99 scrie:da
asa zic si eu
Mai greu este sa rezisti sub soare...dar uiti de toate capriciile vremii cand "te loveste", dar si cand nu se-ntampla asta...

ba, sunteti culmea ! de unde se stie ? Ati vazut niste trestii in poza
si gata, dati nume de balti
. Mai au trestii si pe alte balti
. Sau ne-am intalnit pe balta!? desi nu mai dadea niciun sonat la spinning ieri pe acolo. Sau...stati mult pe net si ati facut o analogie cu ceva scris pe un alt site
. In fine, nu conteaza, puteti sa va duceti si daca scoateti balaurii aia...anuntati-ma si pe mine sa vin sa imi recuperez lingurile
. Suspectez doar 1 din 4 sa fi fost crap agatat accidental pe care l-am vazut la cativa metri de mal la intepare si era destul de auriu, insa in celelalte cazuri au fost atacuri clare cu gura. Dupa 20 de ani de pescuit fac diferenta intre o muscatura si o agatare de spinare. Plus ca atacul era precedat de un val imens care urmarea lingura, nu cred ca novacul are asemenea comportament agresiv. Am mai patit in unul din cazuri sa am un atac ratat in acelasi loc la lanseul precedent, iarasi deci comportament de rapitor care a revenit cu atac. In fine, singurul regret e ca posibil sa fi inhalat lingurile medii ca marime si sa sucombe
ceea ce chiar mi-ar parea rau. Problema o am cu balariile (crengi, stuf) iesite foarte mult din apa si dupa care se incurca firul cand pestele ia fir. Nu pot sa il las nici prea mult sa plece, ca pe vis-avis dau oamenii la crap si daca intra in firele lor ii lasa fara lansete pe mal
. Am pus fir mai gros si a cedat nodul. Cica sunt in concediu, dar cred ca ma duc sa ma tratez la boli de cap dupa concediul asta
la ce am patit.

multe balti au trestii pe mal sau in apa...dar nu toate au nuci pe mal
eu pescuies acolo de prin 2009...
asa ca pot spune ca stiu locatia
revenind la pescuit n-a spus nimeni ca nu poti face diferenta intre atac de rapitor si agatare accidentala de crap
doar precizam de existenta exemplarelor mari de novac
ce ma mira pe langa faptul c-ai prins pe o caldura inferenala este c-ai prins la oscilanta.
spun asta intrucat 99%din pestii prinsi acolo(nu numai de mine)sunt pe gume
am vazut multi pescari pescuid cu oscilante in toate anotimpurile cu rezultate modeste
tu insa ai avut randament

eu pescuies acolo de prin 2009...
asa ca pot spune ca stiu locatia
revenind la pescuit n-a spus nimeni ca nu poti face diferenta intre atac de rapitor si agatare accidentala de crap
doar precizam de existenta exemplarelor mari de novac
ce ma mira pe langa faptul c-ai prins pe o caldura inferenala este c-ai prins la oscilanta.
spun asta intrucat 99%din pestii prinsi acolo(nu numai de mine)sunt pe gume
am vazut multi pescari pescuid cu oscilante in toate anotimpurile cu rezultate modeste
tu insa ai avut randament

dap, cam agata, asta e o problema. Nu dau la gume ca se agata si mai rau la recuperarea tipica cu cadere si pauza. Iar in offset nu m-a convins nimeni sa am incredere la momentul inteparii. In primavara era un tip care dadea la shad. Eu dadeam cu mepps 5 ca nesimtitul langa el, el nu a prins, eu am dat de 2 ori si am luat o stiuca
. Noroc ca el avea un minciog mare gen de crap si m-a ajutat sa scot pestele care a piscat firul si la rupt. Am dat si eu la guma de cateva ori acolo, dar in afara ca am indreptat niste carlige in cioate nu am avut nicio prezentare, asa ca am revenit pe table.

Fly-one, io am prostu' obicei de-a ma uita si langa maluri, nu numai in apa
Unii stiu de ce! 
...nu pot sa comentez din fata computatorului anumite reactii ale unui peste scapat in drill, dar stiu ca "pike-o-bunicutzele" care m-au vizitat au plecat lent si sigure pe ele
Cateva Barbaroase, am vazut si pe-acolo! Deci, e posibil orice...
O balta foarte frumoasa, dar pana nu se retag craparii nu ma aventurez...(sunt multiple motive)

...nu pot sa comentez din fata computatorului anumite reactii ale unui peste scapat in drill, dar stiu ca "pike-o-bunicutzele" care m-au vizitat au plecat lent si sigure pe ele

O balta foarte frumoasa, dar pana nu se retag craparii nu ma aventurez...(sunt multiple motive)
acolo pescuiesc numai cu offset
e adevarat ca si asta mai agata(cocioc foarte mult,gen perie)
dar de intepat am intepat fara probleme.
daca folosesti carlige mai subtiri,usor elastice nu sunt rateuri
n-am scos mai mare de 6 acolo dar am avut un dril c-un crocodil care a intrat in peria de cocioc si dus a fost.
din cate am auzit(zvon)cea mai mare scoasa a fost de 13.
e adevarat ca si asta mai agata(cocioc foarte mult,gen perie)
dar de intepat am intepat fara probleme.
daca folosesti carlige mai subtiri,usor elastice nu sunt rateuri
n-am scos mai mare de 6 acolo dar am avut un dril c-un crocodil care a intrat in peria de cocioc si dus a fost.
din cate am auzit(zvon)cea mai mare scoasa a fost de 13.
eu, in iarna...in fine, o toamna tarzie, am vazut doua de 8...cu dintzi 

azi am eliberat multe marle....ele mai rasarite s-au lasat asteptate.........si parca dl clean a intrat in pamant...... 

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
O fi sub apa, bre.... mai sti !?MuskMd scrie:.........si parca dl clean a intrat in pamant......
Gata bronzeala ?
On topic: azi am eliberat nimic

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...