Ce am eliberat astazi ...
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ce am eliberat astazi ...
Era pe Argova azi..... la 10:00....doar un strap
...asteptam finalul 
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
vali stratonov
- veteran

Atita poate atita face, 1 strap ....Nemernic scrie:Era pe Argova azi..... la 10:00....doar un strap...asteptam finalul
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
te manca la ...vali stratonov scrie:Atita poate atita face, 1 strap ....Nemernic scrie:Era pe Argova azi..... la 10:00....doar un strap...asteptam finalul
![]()
![]()
o fu ceva mai multi ... strapi
si niste ... crapi
salai maraitzi
sa inteleg ca schimbi macazul?pikeman scrie: [...]
si niste ... crapi
[...]
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
auleooo!!!!! poi daca s-o scapat la crap......anem scrie:sa inteleg ca schimbi macazul?pikeman scrie: [...]
si niste ... crapi
[...]
O stiuculita.Eu zic ca e bine,prima iesire, primul peste luat cu SCV,pe primul lanseu cu un King of Jerk
.
Din pacate Oltul e "varza"si se mai face.
Bravo!La mai mare ! Grija mare ca AMR = 7
Abia astept sa vad si eu SCV-ul ala...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
ce vobler e ala scv?SVF scrie:O stiuculita.Eu zic ca e bine,prima iesire, primul peste luat cu SCV,pe primul lanseu cu un King of Jerk.
pentru o prima iesire e chiar bine ... vor veni si parintii, bunicii ...SVF scrie:O stiuculita.Eu zic ca e bine,prima iesire, primul peste luat cu SCV,pe primul lanseu cu un King of Jerk.
tibi, SCV e blankul cu care a prins-o, voblerul e King of Jerk ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
E vorba de o lanseta, facuta de mine,pe un blank St.Croix,de aia am pomenit-o :)Voblerul e un Cormoran King of Jerk.
Asa e Anem,ai dreptate,cat despre rudele ei,ar fi bine sa fie asa,dar zau nu stiu.Azi cineva se lauda ca numai el, in toamna a retinut 21 de marle ca asta.
http://youtu.be/EsNK1RlXALk
Asa e Anem,ai dreptate,cat despre rudele ei,ar fi bine sa fie asa,dar zau nu stiu.Azi cineva se lauda ca numai el, in toamna a retinut 21 de marle ca asta.
http://youtu.be/EsNK1RlXALk