Bre da ce le zici si dumneata asa pe nume!!!!toni f scrie:mariuse, care-i treaba nene ?
cum crezi asa ceva ? cine se da oficial cu barca pe mihailesti, in afar de oamneii lui lodi ?

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Deci de-asta se arunca la noi frigidere, aragazuri si masini de spalat... Si eu care credeam ca e vorba de incultura! Greseala mea.iorgu.pescaru scrie:Pe "animal planet" sau pe discovery se poate vedea ca americanii si canadienii scufunda nu butoaie, ci vapoare si avioane ptr. a creea recife,iar dupa 5-10 ani populatia de peste creste in zona respectiva(de fapt toata fauna acvatica progreseaza in acele locuri)!probabil ca si pe rauri,balti si lacuri aceste obiecte metalice devin (ca sa le zic asa) mini recife!
Ei fac asta("americanii si canadienii scufunda nu butoaie, ci vapoare si avioane ptr. a creea recife ") in mare parte si pentru turismiorgu.pescaru scrie:Pe "animal planet" sau pe discovery se poate vedea ca americanii si canadienii scufunda nu butoaie, ci vapoare si avioane ptr. a creea recife,iar dupa 5-10 ani populatia de peste creste in zona respectiva(de fapt toata fauna acvatica progreseaza in acele locuri)!probabil ca si pe rauri,balti si lacuri aceste obiecte metalice devin (ca sa le zic asa) mini recife!
Postarea nu a fost facuta pentru poluarea mediului acvatic. Am incercat sa verific si sa beneficiez de metodele pe care altii le-au implementat de mult, binenteles eu la scara mult mai mica.
La postarea aceasta am folosit si informatiile unui prieten, respectiv
speed_66_al, caruia ii multumesc.