avatu bata-l focu
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
avatu bata-l focu
Salut,mi-ar fi de mare ajutor cineva care ar putea sa-mi spuna cum pot sa-l pacalesc pe "dansul".Scenariul este in felul urmaor...Somes apa mica si rapida..cumva deasupra vadului.Am incercat cu voblere dar nu cred ca le-am nimerit pe cele care trebuie si am prins la rotative..dar ma supara faptul ca ii vad ca se hranesc ,bat apa,dar nu musca si sunt ferm convins ca vad momeala..
Cam ca la clean , pestii care ii vezi nu-i prinzi .
Incearca sa nu te apropii prea mult dar daca apa zici ca-i mica ,cam rau .
Cauta-i in apa mai adinca , in anafoare si in bulboane , unde intoarce apa , dupa ceva copaci cazuti in apa sau pietre . In locuri dinastea intotdeauna stau 2-3 avati capitali .
Incearca voblere Cozma , ieftine si bune . Nu te dai cu ouale de pamant daca pierzi vreunul.
Si ai grija la frina mulinetei , sa fie mai slaba .
La inceput uitam amanuntul asta si ramaneam cu ochii in soare si cu un vobler mai putin .
A, mai incearca linguri Kastmaster chiar dac sunt de la taraba nu-i bai , avatul nu stie amanuntul asta .
Incearca sa nu te apropii prea mult dar daca apa zici ca-i mica ,cam rau .
Cauta-i in apa mai adinca , in anafoare si in bulboane , unde intoarce apa , dupa ceva copaci cazuti in apa sau pietre . In locuri dinastea intotdeauna stau 2-3 avati capitali .
Incearca voblere Cozma , ieftine si bune . Nu te dai cu ouale de pamant daca pierzi vreunul.
Si ai grija la frina mulinetei , sa fie mai slaba .
La inceput uitam amanuntul asta si ramaneam cu ochii in soare si cu un vobler mai putin .
A, mai incearca linguri Kastmaster chiar dac sunt de la taraba nu-i bai , avatul nu stie amanuntul asta .
- ionut-raptor
- senior
Pe apa mica si limpede incearca Rapala Count Down culoarea Silver de 5 si 7 cm.Nu-l recupera liniar ci imediat dupa ce cade in apa recupereaza-l prin miscari sacadate aproape de suprafata.Pe mine m-a scos din belea in multe astfel de situatii cum ai patit si tu.Si inca ceva:pune si un streamer alb la o jumatate de metru deasupra voblerului.De multe ori ia streamerul inaintea voblerului.Sa ai in vedere montura asta pt vara ce vine.