Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sunt foarte tanar, ca varsta, si foarte nou pe acest forum. Salut toti seniori si toti juniorii.
Ieri ,dupa amiaza, am dat la oscilanta. Am prins trei stiuci si am scapat una care merita macar fotografiata.Oscilanta mea se juca undeva pe un dinte de al ei.Pana la iarna am de gand sa o tot caut. Fire intinse!
Ieri ,dupa amiaza, am dat la oscilanta. Am prins trei stiuci si am scapat una care merita macar fotografiata.Oscilanta mea se juca undeva pe un dinte de al ei.Pana la iarna am de gand sa o tot caut. Fire intinse!
Bine ai venit eemanuel
Eu zilele trecute am incercat o partida in raul Bistrita
Nici acolo n-am prins peste
dar am agatat un tricou plutind intre ape si doi bascheti mai la fundul apei
Televizorul care plutea mai incolo de mine l-a adus curentul la mal
n-am avut nici o contributie in asta
Data viitoare mi-am propus sa pun fir mai gros si sa dau la grebla
poate scot si frigiderul pe care l-am vazut pandind intr-un cot al raului sub niste salcii.

Eu zilele trecute am incercat o partida in raul Bistrita

Televizorul care plutea mai incolo de mine l-a adus curentul la mal

Data viitoare mi-am propus sa pun fir mai gros si sa dau la grebla

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!
-
- utilizator nou
La astea nu e prohibitie?meas scrie:Bine ai venit eemanuel![]()
Eu zilele trecute am incercat o partida in raul BistritaNici acolo n-am prins peste
![]()
![]()
dar am agatat un tricou plutind intre ape si doi bascheti mai la fundul apei
![]()
![]()
Televizorul care plutea mai incolo de mine l-a adus curentul la maln-am avut nici o contributie in asta
![]()
Data viitoare mi-am propus sa pun fir mai gros si sa dau la greblapoate scot si frigiderul pe care l-am vazut pandind intr-un cot al raului sub niste salcii.
![]()
Re: Astazi ati prins?
chiar cred ca nu mai sunt pesti pe Olt
anu' asta n-am prins nici macar o marla
trag nadejde ca o sa mi se arate si mie cit de curand

anu' asta n-am prins nici macar o marla

trag nadejde ca o sa mi se arate si mie cit de curand

Am fost a treia zii de Paste pe Vadu lui Mosu situat in loc.Berceni la circa 10 km de Bucuresti si am prins atat de multa experienta incat nu am putut so car acasa asa ca am eliberato!Fratilor am dat dupa stiuca ca cica are mare si multa din spusele celor care merg mereu acolo,am dat la toate nalucile posibile, oscilante de toate natiile,voblere de la salmo,rebel,storm si chiar si cu slider-ul dar n-a vrut deloc,mai bine ii dadeam bani la stiuca sa se duca sa-si cumpere un vobler sau o oscilanta de care ii place ca ale mele nu iau placut,desi vremea a fost superba,putin innorat dis de dimineata pana la 8:30 si dupa aia a iesit soarele iar vantul pana la ora 10 nici nu a adiat!Vreme pefecta fara nici un atac macar!
Care ati fost pe aceasta balta anul trecut spune-ti si voi ce ati prins pe acolo si la ce mai exact!
Fir intins!
Care ati fost pe aceasta balta anul trecut spune-ti si voi ce ati prins pe acolo si la ce mai exact!
Fir intins!
ATENTIE...mare si multa e de fapt mica si multa...iote mai acu 3 zile am vazut o marla intrata'n traista care daca depasea 300gr o inghiteam cu totu si se vorbea de 5-700 gr asa in gura mare, culmea ii ca mam bagat peo bucata de stuf la un somn deprimat de specimenele din jur si aud vorbinduse ca omu o prins totusi si una mai marecipic scrie:Am fost a treia zii de Paste pe Vadu lui Mosu situat in loc.Berceni la circa 10 km de Bucuresti si am prins atat de multa experienta incat nu am putut so car acasa asa ca am eliberato!Fratilor am dat dupa stiuca ca cica are mare si multa din spusele celor care merg mereu acolo,am dat la toate nalucile posibile, oscilante de toate natiile,voblere de la salmo,rebel,storm si chiar si cu slider-ul dar n-a vrut deloc,mai bine ii dadeam bani la stiuca sa se duca sa-si cumpere un vobler sau o oscilanta de care ii place ca ale mele nu iau placut,desi vremea a fost superba,putin innorat dis de dimineata pana la 8:30 si dupa aia a iesit soarele iar vantul pana la ora 10 nici nu a adiat!Vreme pefecta fara nici un atac macar!
Fir intins!

Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro