ahaaa!

v-m spus ca o sa prind! si am prins.
Sambata dimineata, Cernavoda eu cu sotia: eu umflu barca pregatesc arsenalul ascut mamaliga si jigurile, sotia mai doarme 40 de minute cat ma chinui eu cu lansarea titanicului.
Ne lansam: vreme splendida prind chiar 7 carasi..o frumusete, iar un nene de pe mal pinde/gaseste plutind langa mal un salau cam la 1kg, viu dar nu inota /reactiona...credem ca a fost traznit: RENELUL stie de ce
Mergand pe langa maluri mai gasesc un alt salau de vreo 3kg...mort proaspat, cauze necunoscute....dar suspectez tot niste volti.
La ora 13, ora fatidica icepe furtuna cu adevarat din senin, cu valuri de 1,5m,eram la vreo 2km si pe malul opus fata de masina, vantul batea ca turbatul de-a lungul dunarii, doua valuri care s-au spart de barca ne-au udat din cap pana in picioare...am iesit la mal am intors barca parapet de vant... sotia era numai intr-un tricou, noroc ca a avut un cearceaf la ea...sa-l puna pe umeri... o sa pun si poze...
aventuri, adica...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...