Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
bivanus
junior
junior

Mesaj de bivanus » 30 Aug 2008, 13:24

canal poarta alba - midia navodari.cauciuce, voblere, rotative , linguri , aghiasma... prins doar vantul in urechea stanga si o portie de plaja :( cred ca a fost una din zilele alea , ca nici vecinii nu erau mai veseli.
a , da , partenerul de suferinta s-a agatat cu un vecin , si cum amandoi au tras erau convinsi ca au prins asa ca si eu si colegul vecinului eram gata cu minciogul :lol:
Criza a mai mare care acuma ne doare este criza de valoare

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Sep 2008, 07:26

ahaaa! :D v-m spus ca o sa prind! si am prins.
Sambata dimineata, Cernavoda eu cu sotia: eu umflu barca pregatesc arsenalul ascut mamaliga si jigurile, sotia mai doarme 40 de minute cat ma chinui eu cu lansarea titanicului.

Ne lansam: vreme splendida prind chiar 7 carasi..o frumusete, iar un nene de pe mal pinde/gaseste plutind langa mal un salau cam la 1kg, viu dar nu inota /reactiona...credem ca a fost traznit: RENELUL stie de ce :evil:

Mergand pe langa maluri mai gasesc un alt salau de vreo 3kg...mort proaspat, cauze necunoscute....dar suspectez tot niste volti.

La ora 13, ora fatidica icepe furtuna cu adevarat din senin, cu valuri de 1,5m,eram la vreo 2km si pe malul opus fata de masina, vantul batea ca turbatul de-a lungul dunarii, doua valuri care s-au spart de barca ne-au udat din cap pana in picioare...am iesit la mal am intors barca parapet de vant... sotia era numai intr-un tricou, noroc ca a avut un cearceaf la ea...sa-l puna pe umeri... o sa pun si poze...

aventuri, adica... :wink:
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Sep 2008, 07:29

duminica am prins 12 carasi , 2 platici (la undita de 7m si mamaliga) si un avat sub kg
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

gpdorin
junior
junior

Mesaj de gpdorin » 01 Sep 2008, 08:08

v-m spus ca o sa prind! si am prins.

Mda! Faine zile ai avut!
Da eu Ovidiule, cand spui ca o sa prind?
Doar un clenut a vrut sa imi pape jointed-ul, da era viteaz tare, avea vreo 12 cm, iar voblerul 5.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 01 Sep 2008, 08:44

nu am precizat: avatul la un RNR argintiu cu boticul rosu de 5cm.

apropos: avatul trage si la altceva :roll: sau numai la RNR-uri? ori eu le dau mula incredere si de-aia prind cu ele si nu cu altceva...

si sareau niste avatoi mari... uriasi! stateam cu teava de 7 in mana concentrat cu ochii pe varf si sareau avati al 1-2m de mine de am albit... :D

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Sep 2008, 21:12

Azi,pe Raul Lapus,Maramures...un rau de zona colinara care are inca potential piscicol.
Rapala original countdown S de 5 cm,a fost voblerul "prinzator".
Dupa un prim atac esuat,am insistat in zona respectiva si dupa a 3 a lansare o stiuca de 2,9kg(pt zona in care am prins-o,o putem numi stiuca ,nu marla :lol: ).A urmat un dril spectaculos si dupa o scurta incursiune prin vegetatia de pe fundul raului(apa max.1 m) a stat "ca si la stomatolog" , ca sa primesca gripul.
NU uitati de struna :!:

Fir intins ! tuturor. :wink:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 14 Sep 2008, 22:59

sa vedem poze.... :roll:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 14 Sep 2008, 23:02

...ai mp..."TOMA "

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 14 Sep 2008, 23:11

Fac ceva pe mp-ul tau... sti ca nu sunt curios de tine... fapte, nu vorbe... :arrow:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 15 Sep 2008, 08:47

old_radu. Sa inteleg ca ai dat cu textil la clean? Plus struna? :D

Scrie răspuns