Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
De ieri de la prinz am fost la KAMEDIN ,DUNAREA urca usor .Am dat la artif. 2 avati ,nesimnicativi .Seara sarea, vai mama lui
insa nic.Noaptea la lipitoare cu rima 2 somotei 6si 3 kg plus unu tapan care sa bagat in butuci.In ultima perioada am auzit ca "BULGARIENI"nu mai dau cu dinamita
OMENILOR,braconierii nostri sunt mici copii
asa ca nu va mai certati ,asta este,sau vorba unui romin de la tara"this is".PS; imi pare bine pentru stiuci,din pacate somnul cel mare, sfiriie in tigaie.

Azi dupa 10, am fost cu treburi la km, 44 Buc Pit . Argesul,cafea cu lapte, in schimb Neajlovul, cam bun.Am incercat la vobler,meps si twister.2 cleni ,ne retinuti .O ciudatenie, la un meps, artizanal, bun prinzator,desi am avut 8-10 atacuri ,nimic .I am schimbat ancora si asijderea.La vobler 2 -2 luati dar atit.Zona exceptind gunoaiele tine peste.Localnici dadeau la bob si lacuste si aveau cleni mai mari ca ai mei.Locul este salbatec cu multi pomi.Ca localizare se iese de pe autostrada la 44 spre Vinatorii mici ,in sat se face stinga la 2-3 km se face dreapta pina la pod .Acolo {inainte de Zadariciu} se lasa masina si 500 m amonte si aval sunt multe locuri .Data viitoare il voi copia pe Johnnybravo, imi voi lua soldanele si voi incerca din apa,sunt multe agataturi.