Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am prins, una singura. http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6305
Ma plangeam candva ca nu am prins nciodata salau. In acel moment inca nu se populase zona aceasta cu salau. Acum avem si salau dar asteptam sa mai creasca.
Zilele trecute, datorita apatiei rapitorului, ma delectam dand la pluta cu bobita mica de mamaliga. Surpriza mea a fost cand am scos , din apropierea unui suvoi, un salau de aproape un kg. Primul. As fi vrut sa fie la un twister, asa cum am aflat ca prindeti.
Cum se explica totusi "atacul" la bobita de mamaliga?
Zilele trecute, datorita apatiei rapitorului, ma delectam dand la pluta cu bobita mica de mamaliga. Surpriza mea a fost cand am scos , din apropierea unui suvoi, un salau de aproape un kg. Primul. As fi vrut sa fie la un twister, asa cum am aflat ca prindeti.
Cum se explica totusi "atacul" la bobita de mamaliga?
pe aici pe langa bucuresti se intampla destul de des treaba asta; cel mai probabil era ceva maruntis langa zona pescuita/nadita de tine si un salau a atacat.
Se mai intampla si sa se repeada pe caderea mamaligii spre fund, am prins chiar 3 salai asa, din barca coboram mamaliga pe fund la 4-6m adancime si aparea atacul chiar cand ajungea mamaliga in ultimii 30cm.
se mai intampla si in monturile de stationar sa se intepe un peste mic si senzorul sa nu zica nimic, si brusc o trasatura cu salau!
Bucura-te de captura ta, dar este cu totul si cu totul intamplatoare
Se mai intampla si sa se repeada pe caderea mamaligii spre fund, am prins chiar 3 salai asa, din barca coboram mamaliga pe fund la 4-6m adancime si aparea atacul chiar cand ajungea mamaliga in ultimii 30cm.
se mai intampla si in monturile de stationar sa se intepe un peste mic si senzorul sa nu zica nimic, si brusc o trasatura cu salau!

Bucura-te de captura ta, dar este cu totul si cu totul intamplatoare

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- vijelie
- veteran
sal, pt lottaicanoe scrie:am prins, am prins ... un kil de "teroristi" in vreo doua ore la vierme, ma antrenez pentru pescuit viteza la oblete

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!