Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 26 Ian 2008, 14:55

Legat de repopulare nu s-ar putea aduna bani de la userii de pe forum si sa se populeze fiecare in raurile din apropiere trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?va dati seama daca am face o cheta anuala de repopulare ar fi ok si la cati useri sunt deja pe forum ar fi un CHILIPIR...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 26 Ian 2008, 17:13

OvidiuRus scrie:Legat de repopulare nu s-ar putea aduna bani de la userii de pe forum si sa se populeze fiecare in raurile din apropiere trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?va dati seama daca am face o cheta anuala de repopulare ar fi ok si la cati useri sunt deja pe forum ar fi un CHILIPIR...
de ce sa nu ne apucam de strans semnaturi pentru a promulga o lege prin care sa ni se ia impozit pe timpul petrecut pe forumuri de pescuit :evil: si din banii adunati sa se poleiasca cu foita de aur acoperisul casei poporului ca sa se vada de pe lunaaaaaaaa
S'altare și bunăstare !

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 26 Ian 2008, 18:09

:shock:
a fost o propunere dar e mai usor sa stai si sa te intrebi " DE CE NU MAI E PESTE " .

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 27 Ian 2008, 04:13

OvidiuRus scrie::shock:
a fost o propunere dar e mai usor sa stai si sa te intrebi " DE CE NU MAI E PESTE " .
pt k nu se practica C&R :evil:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 27 Ian 2008, 12:07

taicanoe scrie:
OvidiuRus scrie:Legat de repopulare nu s-ar putea aduna bani de la userii de pe forum si sa se populeze fiecare in raurile din apropiere trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?va dati seama daca am face o cheta anuala de repopulare ar fi ok si la cati useri sunt deja pe forum ar fi un CHILIPIR...
de ce sa nu ne apucam de strans semnaturi pentru a promulga o lege prin care sa ni se ia impozit pe timpul petrecut pe forumuri de pescuit :evil: si din banii adunati sa se poleiasca cu foita de aur acoperisul casei poporului ca sa se vada de pe lunaaaaaaaa

Ha Ha Ha , hai ca a fost tare asta cu impozitul....si bag seama ca unii ar trebui sa dea toti banii acolo....nu??? :lol: :lol:

BaTMaN
utilizator constant
utilizator constant

.....asta pescar!!!!

Mesaj de BaTMaN » 27 Ian 2008, 15:17

Cred ca i-a urat cineva"bafta" inainte !!!!!!!!! http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Ian 2008, 16:41

OvidiuRus scrie::shock:
Inainte de a face astfel de propuneri e indicat sa "stai un pic si sa cujeti" :lol:
... trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?
uite eu vreu sa populez cu rechini si cu pirania ... conform propunerii tale cumpar puietul si-l arunc in rauri ...
S'altare și bunăstare !

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 27 Ian 2008, 17:05

m-am exprimat gresit , ma refeream la documentatia necesara .!? :o

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Ian 2008, 17:41

:lol:
S'altare și bunăstare !