Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Legat de repopulare nu s-ar putea aduna bani de la userii de pe forum si sa se populeze fiecare in raurile din apropiere trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?va dati seama daca am face o cheta anuala de repopulare ar fi ok si la cati useri sunt deja pe forum ar fi un CHILIPIR...
de ce sa nu ne apucam de strans semnaturi pentru a promulga o lege prin care sa ni se ia impozit pe timpul petrecut pe forumuri de pescuitOvidiuRus scrie:Legat de repopulare nu s-ar putea aduna bani de la userii de pe forum si sa se populeze fiecare in raurile din apropiere trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?va dati seama daca am face o cheta anuala de repopulare ar fi ok si la cati useri sunt deja pe forum ar fi un CHILIPIR...

S'altare și bunăstare !
taicanoe scrie:de ce sa nu ne apucam de strans semnaturi pentru a promulga o lege prin care sa ni se ia impozit pe timpul petrecut pe forumuri de pescuitOvidiuRus scrie:Legat de repopulare nu s-ar putea aduna bani de la userii de pe forum si sa se populeze fiecare in raurile din apropiere trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?va dati seama daca am face o cheta anuala de repopulare ar fi ok si la cati useri sunt deja pe forum ar fi un CHILIPIR...si din banii adunati sa se poleiasca cu foita de aur acoperisul casei poporului ca sa se vada de pe lunaaaaaaaa
Ha Ha Ha , hai ca a fost tare asta cu impozitul....si bag seama ca unii ar trebui sa dea toti banii acolo....nu???

.....asta pescar!!!!
Cred ca i-a urat cineva"bafta" inainte !!!!!!!!! http://images.google.ro/imgres?imgurl=h ... o%26sa%3DN
Inainte de a face astfel de propuneri e indicat sa "stai un pic si sa cujeti"OvidiuRus scrie:![]()
a fost o propunere dar e mai usor sa stai si sa te intrebi " DE CE NU MAI E PESTE " .

uite eu vreu sa populez cu rechini si cu pirania ... conform propunerii tale cumpar puietul si-l arunc in rauri ...... trebuie ceva acte ? sau se poate doar sa se cumpere puietii si sa fie aruncati ?
S'altare și bunăstare !