Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
In sfarsit! Dupa o mare "seceta", astazi, tocmai astazi, am prins bibani la dandineta (cu bucatica mica de twister rosu in carlig). La copca, bineinteles!Gerul din ultimile zile a rezolvat problema, sper, pentru toata iarna. Ca anul trecut nu s'a putut intra. Inca nu s'a terminat anul 2007. Se mai pot modifica performantele.
Si nu uitati! Dupa sarmale , fripturi, etc. , musai miscare in aer liber.(la copca). La multi ani!
Si nu uitati! Dupa sarmale , fripturi, etc. , musai miscare in aer liber.(la copca). La multi ani!
astazi nu am prins , dar am prins ieri (azi m-am recreeat construind dandinete)
revenind: am prins ieri 4 salai 2 la vreo 0.8kg si 2 mai rasariti, unul de 1,2 si unul de 1,55kg, la dandineta.
am pescuit singur...pentru ca prietenii mei aveau oarece emotii..daca nu are gheata juma' de metru si se rupe...
gheata avea 10cm neagra, transparenta, adica beton, si tinea f bine...
fir intins! si La Multi Ani!!!!!!!
revenind: am prins ieri 4 salai 2 la vreo 0.8kg si 2 mai rasariti, unul de 1,2 si unul de 1,55kg, la dandineta.
am pescuit singur...pentru ca prietenii mei aveau oarece emotii..daca nu are gheata juma' de metru si se rupe...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- vijelie
- veteran
ovidiu scrie:astazi nu am prins , dar am prins ieri (azi m-am recreeat construind dandinete)
La Multi ANI! in primul rand si Fir intins! pe 2008 !!! tuturor pescarilor!!!!!!!
ce emotii sa aiba frate ca daca te vedeam ca prinzi primul salau iti faceam copca sub rucsac hahahahahaha

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Vijelie, dar pe 29dec, am prins 9 salai...de la ora 10-16, ca a trebuie sa o duc dimineata pe sor-mea la aeroport...
in schimb pe 31 s-a terminat bulanul, si am prins un singur strapazan de 150g...
oricum calitate: salau!
in schimb pe 31 s-a terminat bulanul, si am prins un singur strapazan de 150g...

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- vijelie
- veteran
ovidiu scrie:Vijelie, dar pe 29dec, am prins 9 salai...de la ora 10-16, ca a trebuie sa o duc dimineata pe sor-mea la aeroport...
pai cat sa aiba si zona podului ma?hahahahahaha

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!