Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
-
- junior
De fapt mai mult m-a agatat ea pe mine, in sensul ca in timp ce recuperam rotativa s-a opintit(am crezut ca e agatata, nici macar un tzac de atac) pe cand sa vad in ce s-a agatat, parca ridicam un lemn de pe fund, mai trag putin si parca lemnul sa misca ,cred ca am trezit-o din somn
de acea am spus baftos rau. (norocu incepatorului)

GigiBM scrie:De fapt mai mult m-a agatat ea pe mine, in sensul ca in timp ce recuperam rotativa s-a opintit(am crezut ca e agatata, nici macar un tzac de atac) pe cand sa vad in ce s-a agatat, parca ridicam un lemn de pe fund, mai trag putin si parca lemnul sa misca ,cred ca am trezit-o din somn![]()
Scuze! O comanda gresita.
De fapt voiam sa spun ca nu a prea fost noroc ci un atac normal de stiuca. Nu prea exista tzac ci senzatia de agatare a ceva dur.Si daca o mai ia si spre tine chiar ai senzatia ca faci provizi de lemne. " Nococosul" ne va spune la urmatoarea captura de stiuca daca nu cumva iarasi a avut senzatia ca a agatat un lemn. Pescarii la spinning sa aiba parte doar de agatat "lemne" cu dinti. Fir intins.
De fapt voiam sa spun ca nu a prea fost noroc ci un atac normal de stiuca. Nu prea exista tzac ci senzatia de agatare a ceva dur.Si daca o mai ia si spre tine chiar ai senzatia ca faci provizi de lemne. " Nococosul" ne va spune la urmatoarea captura de stiuca daca nu cumva iarasi a avut senzatia ca a agatat un lemn. Pescarii la spinning sa aiba parte doar de agatat "lemne" cu dinti. Fir intins.