Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
Se populeaza pe naiba! Frate pe ce lume traim? Ai prins, are peste, f bine. Mai bine pune niste poze cu acele capturi...
Salut,
Am fost si ieri.Am pierdut vremea incercand cu pestisori vii la recomandarea cuiva.Nu a dat rezultate deloc si am trecut pe twistere.
Am prins 8 strapi 7-800 gr vreo 4 peste kg si un biban frumos.Am avut multe gume retezate,nu-mi dat seama de motiv,gume calitative rapture si mann`s.La unele am simtit doar "lovitura" destul de puternica si guma mai era doar jumatate.
Nu reusesc sa adaug poze desi le-am miscorat la 124KB
Am fost si ieri.Am pierdut vremea incercand cu pestisori vii la recomandarea cuiva.Nu a dat rezultate deloc si am trecut pe twistere.
Am prins 8 strapi 7-800 gr vreo 4 peste kg si un biban frumos.Am avut multe gume retezate,nu-mi dat seama de motiv,gume calitative rapture si mann`s.La unele am simtit doar "lovitura" destul de puternica si guma mai era doar jumatate.
Nu reusesc sa adaug poze desi le-am miscorat la 124KB
Trebuie sa le adaugi printr-un site de photosharing, gen: imagesck.us, postimage.org, etc
Multumesc pentru info.
Am fost Sambata pe VA 3 pescari dar nu am prins nimic.Un singur atac,ceva sa-mi zboare batul din mana,am intepat si l-am adus cativa metri spre barca dupa care s-a eliberat din carlig.Am batut cateva locuri renumite dar fara rezultate,pur si simplu salaul a fost inactiv.
Partida asta a castigat-o el.
Partida asta a castigat-o el.
-
- senior
Daca tot am terminat mai repede pregatirile de sarbatori,ieri am iesit un pic sa-l colind pe dl.salau.Abia pe seara l-am gasit acasa.2,5 si 1,5 kg.Si cativa mai mici eliberati.
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=17804
Craciun fericit !
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=17804
Craciun fericit !
-
- senior
ultimul salau din anul ce abia a trecut:
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=17822
http://www.rapitori.ro/forum/gallery/im ... e_id=17822
N-am stiut exact unde sa postez pentru ca n-am gasit topic dedicat.
Vesti bune sau proaste primite de la rudele pe care le-am intalnit acum de sarbatori.
Lacul de acumulare Dridu si-a revenit in urma golirii complete de acum cativa ani.Este mult rapitor,si stiuca si salau de toate marimile.
Din pacate persoanele care mi-au povestit nu sint pescari.Ei cumpara peste de la braconierii din zona.
Salaul la 2-3kgbucata cu 8 lei/kg cam asa este piata in zona.
Acum cateva luni se vindeau marlite chiar pe baraj.
Ce pacat,mare pacat,ca nimeni nu ii poate starpi pe acesti indivizi.Avand in vedere vegetatia deasa cred ca pestele asta e prins la curent.
O locatie care,daca nu ar fi braconata la greu,ne-ar oferi partide foarte bune,gratis si aproape de Bucuresti (relativ).
La multi ani pe 2016 si sper ca toti braconierii sa moara inecati sau electrocutati!
Vesti bune sau proaste primite de la rudele pe care le-am intalnit acum de sarbatori.
Lacul de acumulare Dridu si-a revenit in urma golirii complete de acum cativa ani.Este mult rapitor,si stiuca si salau de toate marimile.
Din pacate persoanele care mi-au povestit nu sint pescari.Ei cumpara peste de la braconierii din zona.
Ce pacat,mare pacat,ca nimeni nu ii poate starpi pe acesti indivizi.Avand in vedere vegetatia deasa cred ca pestele asta e prins la curent.
O locatie care,daca nu ar fi braconata la greu,ne-ar oferi partide foarte bune,gratis si aproape de Bucuresti (relativ).
La multi ani pe 2016 si sper ca toti braconierii sa moara inecati sau electrocutati!
goodmans scrie:N-am stiut exact unde sa postez pentru ca n-am gasit topic dedicat.
Pe lacul acesta am avut partide de neuitat acum multi ani. Avea si somn si salau era foarte mult. Pacat ca nu e ingrijit. Atunci cand l-au golit pentru a fi reparat barajul sa facut braconaj foarte urat. Nu mai stiu nimic de acest lac.
Va las si un video ca sa va distrati https://www.youtube.com/watch?v=s50lN6BItzo
Nu e de distractie e de plans. :cry: