Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Ce fain ai spusflorin.b scrie:Eu nu prea inteleg treaba asta cu intrebatu' pe ce balta s-a prins... bine, eu sunt mai sociopat de fel, dar totusi, cand unu ca mine sau ca altul se duce si incearca pe una, doua, trei balti, pierde timp, cheltuie bani, gaseste o balta cu potential si insista, provoaca certuri in familia lui sau a altora, rupe masina lui sau a altuia facand offroad involuntar, pierde naluci cu gramada, cumpara altele care crede ca sunt bune pt. respectiva locatie si are intr-un final o captura notabila sau mai multe ii va spune unuia pe care nu il cunoaste pe ce balta s-a dus?...
Nici nu stiu ce sa cred despre respectivul care intreaba, e naiv, e parsiv, e tupeist... e clona... plm!
Nu mai zic, ca din cei cinci-sase oameni cu care am schimbat pareri despre balti in cariera mea de amator mai mult de jumatate m-au mintit, sau ma rog, au ascuns adevarul si nu ii condamn, doar ii evit.
Cand vad ca se spun locuri si balti public deja ajung sa cred ca acei oameni sunt ori prosti ori mint. De exemplu, eu cu stiuca mea am mintit si cred ca a fost foarte evident. Eu nu spun unde ma duc nici rudelor sau prietenilor care nu au treaba cu pescuitul, pt. aia vorbesc cu cutarica, cutarica cu un unchi, unchiul cu un cumnat pescar, cumnatul mai are niste prieteni particulari si peste doua saptamani ma trezesc cu una doua masini pline de plapumari care ocupa unul din putinele locuri de pe o balta cu bambinele lor... si ce fac, ma resemnez cu o partida semiratata.
Deci dragi colegi de forum, du-va frate la pescuit si adunati singuri informatie ca nu ca pe facebook, cu shareing si like!
Eu chiar miine ma duc sa caut balta aia a ta, dar daca vrei sa vii te iau cu mine, sa o cautam impreunaflorin.b scrie:Eu nu prea inteleg treaba asta cu intrebatu' pe ce balta s-a prins... bine, eu sunt mai sociopat de fel, dar totusi, cand unu ca mine sau ca altul se duce si incearca pe una, doua, trei balti, pierde timp, cheltuie bani, gaseste o balta cu potential si insista, provoaca certuri in familia lui sau a altora, rupe masina lui sau a altuia facand offroad involuntar, pierde naluci cu gramada, cumpara altele care crede ca sunt bune pt. respectiva locatie si are intr-un final o captura notabila sau mai multe ii va spune unuia pe care nu il cunoaste pe ce balta s-a dus?...
Nici nu stiu ce sa cred despre respectivul care intreaba, e naiv, e parsiv, e tupeist... e clona... plm!
Nu mai zic, ca din cei cinci-sase oameni cu care am schimbat pareri despre balti in cariera mea de amator mai mult de jumatate m-au mintit, sau ma rog, au ascuns adevarul si nu ii condamn, doar ii evit.
Cand vad ca se spun locuri si balti public deja ajung sa cred ca acei oameni sunt ori prosti ori mint. De exemplu, eu cu stiuca mea am mintit si cred ca a fost foarte evident. Eu nu spun unde ma duc nici rudelor sau prietenilor care nu au treaba cu pescuitul, pt. aia vorbesc cu cutarica, cutarica cu un unchi, unchiul cu un cumnat pescar, cumnatul mai are niste prieteni particulari si peste doua saptamani ma trezesc cu una doua masini pline de plapumari care ocupa unul din putinele locuri de pe o balta cu bambinele lor... si ce fac, ma resemnez cu o partida semiratata.
Deci dragi colegi de forum, du-va frate la pescuit si adunati singuri informatie ca nu ca pe facebook, cu shareing si like!