Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
Am spart si eu gheata pe 2014 ! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Ai facut o copca?Zamfi scrie:Am spart si eu gheata pe 2014 !

Yep.Si de acolo au iesit ...stiuci! 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator nou
e bine ca i-ai vazut culoarea...si eu am fost da nimic. nici la pestisor viu si nici la lingurita...."a baut apa azi" 

De la inceputul anului 4 iesiri pe Dunare, pe apa in scadere si nici macar un tac.
Astazi zi libera, deci pescuit.
Sigur am sa-l pacalesc, pentru ca nu o sa ma vada avand un aliat puternic, ceata.
Daca nu prindem azi bem un vinisor cald cu stationaristii si apoi ne gandim unde mergem maine.
Fir intins tuturor.
Astazi zi libera, deci pescuit.
Sigur am sa-l pacalesc, pentru ca nu o sa ma vada avand un aliat puternic, ceata.
Daca nu prindem azi bem un vinisor cald cu stationaristii si apoi ne gandim unde mergem maine.
Fir intins tuturor.
Multumerc Steff pt. postare poza ! Eu nu stiu cum sa postez nici acum ! Afiseaza mereu ca nu este spatiu de afisare .... 

pe 1 si 2 ianuarie am vizitat snagovul. 1 ian o marla la kil, pe 2 ian 1 marla la fel si 2 ceva mai imbracate (<2kg).
In we am fost in zona crisan, a fost cea mai reusita delta stiucareasca de cand o caut pe cumatra. 7-8 stiuci/zi (1,5-3,5 kg) multe mai mici, vreme frumoasa si calduta. Am gasit-o pe natural in zone nebatute, cu apa mica si obligatoriu curata.
In we am fost in zona crisan, a fost cea mai reusita delta stiucareasca de cand o caut pe cumatra. 7-8 stiuci/zi (1,5-3,5 kg) multe mai mici, vreme frumoasa si calduta. Am gasit-o pe natural in zone nebatute, cu apa mica si obligatoriu curata.
-
- senior
-
- senior
4 cei mari rasariti dintre ei au fost retinuti..cei sub 1kg automat se elibereaza(si din aceia au fost multi.)