Astazi ati prins?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit de dunare:
6 pesti in fir din care doar 1 a vazut malul.
3 stiuci MARI scapate in chioate din diferite motive...(sarit jigul din gura, rupt struna chiar langa mal, rupt textilul in cioate).
Doi salai pe la 1-2 kile scapati chiar la mal.
Si 1 avat aurolac(cca 1 kil) pe care l-am scos instant.
Moralele:
Nu va uitati minciocul acasa!!!
si
Dunarea nu-i ca balta....!!!
6 pesti in fir din care doar 1 a vazut malul.
3 stiuci MARI scapate in chioate din diferite motive...(sarit jigul din gura, rupt struna chiar langa mal, rupt textilul in cioate).
Doi salai pe la 1-2 kile scapati chiar la mal.
Si 1 avat aurolac(cca 1 kil) pe care l-am scos instant.
Moralele:
Nu va uitati minciocul acasa!!!
si
Dunarea nu-i ca balta....!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...
Sambata si duminica am fost cu un prieten la Lyon sa pescum cu Xavier Vella ( http://xvella.free.fr ) care de mult ne invitase sa venim sa ne masuram cu somnii din orasul lui. Duminica ne-am intalnit si cu ghidul Jean-Claude Tanzilli( http://www.jeanclaudetanzilli.com/ ) si cei trei clienti pe care-i avea in acea zi si am pescuit impreuna. Cu toate ca nu am putut pescui decat de la 8.30 pana la ora 16 in ambele zile rezultatele au fost satisfacatoare.
Pentru noi cel mai mare somn avea 2,12m. Au fost 4 bucati de 1m70, 4 de 1,50m si nenumarati sub 1m50. Sub aceasta dimensiune sunt considerati somotei.
Clientii lui Tanzilli au scos duminca 1 somn de 2m10, 1 somn de 2m02 si altul de 1m98. A mai fost unul de 1m70 si restul nu mai stiu.
Niste poze aici
Pentru noi cel mai mare somn avea 2,12m. Au fost 4 bucati de 1m70, 4 de 1,50m si nenumarati sub 1m50. Sub aceasta dimensiune sunt considerati somotei.
Clientii lui Tanzilli au scos duminca 1 somn de 2m10, 1 somn de 2m02 si altul de 1m98. A mai fost unul de 1m70 si restul nu mai stiu.
Niste poze aici
Dupa ce am vazut pozele lui Tudor nici nu mai imi vine sa spun ce am facut in Delta
si totusi:multe marlitze,majoritatea eliberate si o multime de bibani frumusei si cocosati care mi-au secat rezerva de twistere mici.
Nici o captura demna de poza
In ultima zi am avut proasta inspiratie sa inchiriem un motor de la un om care s-a dovedit a fi ne-om.Ne-a lasat motorul cand ne era lumea mai draga si drumul spre casa l-am facut la rame, tragand si motorul dupa mine.S-a dovedit ca "magarul" stia ca motorul era defect.Zi ratata.
Asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar un motor al meu.

Nici o captura demna de poza

In ultima zi am avut proasta inspiratie sa inchiriem un motor de la un om care s-a dovedit a fi ne-om.Ne-a lasat motorul cand ne era lumea mai draga si drumul spre casa l-am facut la rame, tragand si motorul dupa mine.S-a dovedit ca "magarul" stia ca motorul era defect.Zi ratata.
Asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar un motor al meu.

Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!