numa' la carnati ti-e gandu' ...pana si pe malu' garleiD_ali scrie:...o sa radeti dar "masina de tocat" chiar si suna ca atare, uneori ma hipnotizeaza...valabil si duminica![]()
(asta-i tot secretul)
Tks boy!
Astazi ati prins?
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Re: Astazi ati prins?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Carnatzi a la bunica (n-auzi!)Nemernic scrie:numa' la carnati ti-e gandu' ...pana si pe malu' garleiD_ali scrie:...o sa radeti dar "masina de tocat" chiar si suna ca atare, uneori ma hipnotizeaza...valabil si duminica![]()
(asta-i tot secretul)
Tks boy!
...si io care credeam ca am prins stiuci.
Daca pui poze mai mari de 640x480 mai bine nu le pui. Nu se vede poza in totalite si se deformeaza toata pagina forumului. Eu nu vad decat o bucata de coada. 
-
andrei-ovidiu
- veteran

Paul...nu te supara dar am sters eu poza si mesajul tau...modifica dimensiunea pozei in PAINT si incarc-o din nou
Spor,
Spor,
Astazi nu am prins. Nici ieri si nici maine!Si tot asa pana la prohibitie. O suparare mai veche pe care o rabdam cu stoicism deoarece nu se face nimic in aceasta privinta. Ma refer la cei din nordul tarii care au vreo patru luni pe an de pescuit efectiv. Prindeti baieti, ca noi doar visam. De ce? Si la aceasta data gheata este de peste 40 cm. Se duce mai incolo, aprilie ,mai, iunie. Apoi viiturile...si tot asa. Pe cand prohibitia pe zone de pescuit?
-
Albuletu Alexandru
- veteran

vineri am fost la pescuit!
am avut parte de o plimbare superba, multa umblatura, mult dat din maini si am prins ,,experienta''
ce m-a uimit ca, desi era frig, era plin de pestisori si cu toate acestea nici macar un rapitor sa atace...si aici nu ma refer la atacuri de suprafata, ci macar sa vezi pestisorii sarind ca-i vaneaza ceva pe fundul apei sau intre ape...
oare unde or fi fost rapitorii???

am avut parte de o plimbare superba, multa umblatura, mult dat din maini si am prins ,,experienta''
ce m-a uimit ca, desi era frig, era plin de pestisori si cu toate acestea nici macar un rapitor sa atace...si aici nu ma refer la atacuri de suprafata, ci macar sa vezi pestisorii sarind ca-i vaneaza ceva pe fundul apei sau intre ape...
oare unde or fi fost rapitorii???
Nihil Sine Deo
cand o sa se normalizeze ceva in tara asta.mihali scrie:Astazi nu am prins. Nici ieri si nici maine!Si tot asa pana la prohibitie. O suparare mai veche pe care o rabdam cu stoicism deoarece nu se face nimic in aceasta privinta. Ma refer la cei din nordul tarii care au vreo patru luni pe an de pescuit efectiv. Prindeti baieti, ca noi doar visam. De ce? Si la aceasta data gheata este de peste 40 cm. Se duce mai incolo, aprilie ,mai, iunie. Apoi viiturile...si tot asa. Pe cand prohibitia pe zone de pescuit?
adica, cel mai probabil, niciodata
daca erau rapitorii pe atac nu mai umblau aia micii veseli. Probabil erau inactivi cine stie fronturi de aer rece, presiune crestere de nivel .... nu putine is situatiile cand sunt convins ca e peste (rapitor) si dau ca in fantana
-
Albuletu Alexandru
- veteran

mah, dar chiar nimeni nu mai prinde nimic????
as vrea macar sa ma bucur de poze cu capturile altora, ca la mine e pustiu inca
poate asa mi-ar mai creste moralul
as vrea macar sa ma bucur de poze cu capturile altora, ca la mine e pustiu inca
poate asa mi-ar mai creste moralul
Nihil Sine Deo
-
danstiucaru
- veteran

alex ...si eu am fost pe zona noastra duminica,am avut 2 urmariri pe apa mica si atat,in rest...vant si motorina consumata dar am dat ceva ture pe locurile din zona,mai mult sa ne clatim ochisori
eu am cautat stiuca
eu am cautat stiuca