Astazi ati prins?

discutii si povestiri de la pescuit...

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Nemernic
veteran
veteran

Re: Astazi ati prins?

Mesaj de Nemernic » 05 Mar 2013, 09:54

D_ali scrie:...o sa radeti dar "masina de tocat" chiar si suna ca atare, uneori ma hipnotizeaza...valabil si duminica :) :P (asta-i tot secretul) :twisted:
Tks boy! :respekt:
numa' la carnati ti-e gandu' ...pana si pe malu' garlei :mrgreen:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Mar 2013, 10:12

Nemernic scrie:
D_ali scrie:...o sa radeti dar "masina de tocat" chiar si suna ca atare, uneori ma hipnotizeaza...valabil si duminica :) :P (asta-i tot secretul) :twisted:
Tks boy! :respekt:
numa' la carnati ti-e gandu' ...pana si pe malu' garlei :mrgreen:
Carnatzi a la bunica (n-auzi!) :lol1:
...si io care credeam ca am prins stiuci. :lol: :twisted:

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 05 Mar 2013, 21:59

Daca pui poze mai mari de 640x480 mai bine nu le pui. Nu se vede poza in totalite si se deformeaza toata pagina forumului. Eu nu vad decat o bucata de coada. :evil:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 05 Mar 2013, 22:41

Paul...nu te supara dar am sters eu poza si mesajul tau...modifica dimensiunea pozei in PAINT si incarc-o din nou :wink:

Spor,

mihali
veteran
veteran

Mesaj de mihali » 28 Mar 2013, 08:37

Astazi nu am prins. Nici ieri si nici maine!Si tot asa pana la prohibitie. O suparare mai veche pe care o rabdam cu stoicism deoarece nu se face nimic in aceasta privinta. Ma refer la cei din nordul tarii care au vreo patru luni pe an de pescuit efectiv. Prindeti baieti, ca noi doar visam. De ce? Si la aceasta data gheata este de peste 40 cm. Se duce mai incolo, aprilie ,mai, iunie. Apoi viiturile...si tot asa. Pe cand prohibitia pe zone de pescuit?

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 29 Mar 2013, 10:12

vineri am fost la pescuit!
am avut parte de o plimbare superba, multa umblatura, mult dat din maini si am prins ,,experienta''
ce m-a uimit ca, desi era frig, era plin de pestisori si cu toate acestea nici macar un rapitor sa atace...si aici nu ma refer la atacuri de suprafata, ci macar sa vezi pestisorii sarind ca-i vaneaza ceva pe fundul apei sau intre ape...
oare unde or fi fost rapitorii??? :?: :?: :?:
Nihil Sine Deo

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 29 Mar 2013, 10:47

mihali scrie:Astazi nu am prins. Nici ieri si nici maine!Si tot asa pana la prohibitie. O suparare mai veche pe care o rabdam cu stoicism deoarece nu se face nimic in aceasta privinta. Ma refer la cei din nordul tarii care au vreo patru luni pe an de pescuit efectiv. Prindeti baieti, ca noi doar visam. De ce? Si la aceasta data gheata este de peste 40 cm. Se duce mai incolo, aprilie ,mai, iunie. Apoi viiturile...si tot asa. Pe cand prohibitia pe zone de pescuit?
cand o sa se normalizeze ceva in tara asta.
adica, cel mai probabil, niciodata :wallbash:

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 29 Mar 2013, 10:47

daca erau rapitorii pe atac nu mai umblau aia micii veseli. Probabil erau inactivi cine stie fronturi de aer rece, presiune crestere de nivel .... nu putine is situatiile cand sunt convins ca e peste (rapitor) si dau ca in fantana

Albuletu Alexandru
veteran
veteran

Mesaj de Albuletu Alexandru » 02 Apr 2013, 09:32

mah, dar chiar nimeni nu mai prinde nimic????
as vrea macar sa ma bucur de poze cu capturile altora, ca la mine e pustiu inca :cry:
poate asa mi-ar mai creste moralul :)
Nihil Sine Deo

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 02 Apr 2013, 15:09

alex ...si eu am fost pe zona noastra duminica,am avut 2 urmariri pe apa mica si atat,in rest...vant si motorina consumata dar am dat ceva ture pe locurile din zona,mai mult sa ne clatim ochisori
eu am cautat stiuca

Scrie răspuns